in ,

Gal Gadot’tan Müjdeli Haber: “Wonder Woman 3” Filmi James Gunn Önderliğinde Geliyor

Wonder Woman 3 filmi Gal Gadot ve James Gunn öncülüğünde geliştiriliyor. Ünlü oyuncu, DC Sinematik Evreni filminin iptal edilmediğini duyurdu.

Wonder Woman 3, Gal Gadot ve James Gunn ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Gal Gadot’un müjdeli haberi ile Wonder Woman 3 projesi tekrar gündemde. Ünlü oyuncu, James Gunn ve Peter Safran ile birlikte çalışarak Diana Prince rolüne geri dönecek.

Uzun süredir merakla beklenen Wonder Woman 3 filmi, bizzat başrol Gal Gadot’un kendisinden gelen açıklamalarla tekrar canlandı. Ünlü oyuncu, DC Studios’un Wonder Woman evrenindeki üçüncü filmi üzerinde James Gunn ve Peter Safran ile işbirliği yapacağını duyurdu.

Başlangıçta projenin iptal edildiği haberleriyle sarsılan hayranlar, Gal Gadot’un açıklamalarıyla rahat bir nefes aldı. Patty Jenkins’in projeden ayrıldığına dair spekülasyonlar da sonradan yalanlandı. Gal Gadot, ComicBook.com’a verdiği röportajda karaktere olan sevgisini dile getirerek, James Gunn ve Peter Safran ile birlikte Wonder Woman 3’ü geliştireceklerini belirtti.

- Reklam -

Gadot’un açıklamalarına göre, projenin detayları henüz tam olarak netleşmemiş durumda. Bu devam filminin, James Gunn’ın yeni DC Evreni’ne mi yoksa farklı bir evren öyküsüne mi ait olacağı belirsizliğini koruyor. Ancak Gal Gadot, “Wonder Woman’ı canlandırmaktan büyük keyif alıyorum. Benim için çok özel bir karakter. James ve Peter’dan duyduğum kadarıyla, birlikte Wonder Woman 3’ü geliştireceğiz,” şeklinde konuştu.

Wonder Woman 3, Gal Gadot ve James Gunn ile Geliyor

Wonder Woman 3 Filminin Vizyona Girmesi Beklenenden Uzun Sürebilir

Gadot, son olarak geçen aylarda yayınlanan The Flash filminde gözükmüş ve her fırsatta Wonder Woman karakterine olan bağlılığından bahsetmişti. Oyuncunun DC Sinematik Evreni’nden çıkarıldığına dair iddiaları ise James Gunn daha önce yalanlamıştı.

İlk Wonder Woman filmi 2017 yılında büyük bir gişe başarısı elde ederek tüm dünyada büyük ilgi görmüştü. Ancak devam filmi Wonder Woman 1984, COVID-19 pandemisi nedeniyle zorlu bir dönemde vizyona girdi ve eleştirmenlerden karışık tepkiler aldı. Yine de Gal Gadot’un Diana Prince performansı genel anlamda olumlu eleştirilerle karşılandı.

- Reklam -

Gal Gadot'tan Müjdeli Haber: James Gunn ile "Wonder Woman 3" Filmini Hazırladıklarını Açıkladı

Hayranlar, Gal Gadot’un Wonder Woman 3’te geri döneceği haberini alarak sevinç içinde beklemeye başlasa da projenin detayları ve kadrosuyla ilgili daha fazla bilgi için gözler şimdi DC Studios’un açıklamalarına çevrildi. Filmin her ne kadar geliştirildiği haberi gelse de, yeni evrenin ilk planlarında bahsi geçmediği için vizyon tarihi oldukça gecikebilir.

James Gunn’ın Wonder Woman 3 filmine el atması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce seriyi kurtarma şansı var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok acayip bir adam evrene reset atıyorum diyor, başarılı olanları gönderip başarısız Ezra Miller’ı evrende tutuyor, Henry Cavil, Ben Affleck, Gal Gadot gibi adamları gönderiyor sonra Gal Gadot’u geri getiriyor, ne bileyim bu adam bana güven vermiyor fazla.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cocaine Bear 2 Yolda Olabilir

Kokain Bağımlısı Ayının Dehşetini Perdeye Taşıyan “Cocaine Bear”ın Devam Filmi Gelebilir

Atatürk Dizisi 2 Farklı Film Formatında Yayınlanacak

“Atatürk” Dizisinin Akıbeti Belli Oldu: 2 Farklı Film Formatında Fox’a ve Sinemalara Geliyor