in ,

The Flash’ın Gişe Hasılatı Beklenenin Altında Kalarak Hayal Kırıklığı Yarattı (Black Adam’dan Bile Kötü)

The Flash gişe hasılatı ile hayal kırıklığı yarattı. Black Adam’ın gerisinde kalan yapım, kendi yetersiz tahminlerinin bile altında kaldı.

The Flash Gişe Hasılatı ile Hayal Kırıklığı Yarattı
- Reklam -
- Reklam -

The Flash gişe hasılatı, DC Studios’un büyük umutlarına rağmen hayal kırıklığı yaratıyor. Haftaya Black Adam’ın gerisinde başlayan yapım, düşük seviyedeki gişe tahminlerini bile karşılayamayan bir açılış gerçekleştirdi.

DC Sinematik Evreni’nin son filmi olan The Flash, Barry Allen’ın (Ezra Miller) zamanda yolculuk yaparak ailesini kurtarmaya çalışmasını konu alıyor. Ne yazık ki Barry için bu görevin istenmeyen sonuçları oluyor ve yanlışlıkla her şeyi değiştirmeye başlayan çok evrenli bir yolculuğa çıkıyor.

Büyük bir bütçeye ve karmaşık bir pazarlama kampanyasına sahip olan The Flash’ın DC için ezber bozan bir yapım olması bekleniyordu ancak beklentileri karşılayamadı. Variety’nin haberine göre The Flash, en azından Black Adam’ın 67 milyon dolarlık yurt içi açılış hasılatını yakalamasını sağlayacak tahminleri şimdiden karşılayamıyor. Şimdiye kadar yurt içinde sadece 55 milyon dolar kazanırken, 75 milyon dolarlık uluslararası hasılatla toplamda 139 milyon dolara ulaştı. Bu marka için kötü bir işaret ve filmin DC için finansal bir başarısızlık olarak şekillendiğini gösteriyor.

- Reklam -

The Flash Gişe Hasılatı ile Hayal Kırıklığı Yarattı

The Flash Gişe Hasılatı ile Neden Bu Kadar Kötü Bir Başlangıç Yaptı?

The Flash gişede beklediği performansı gösteremiyor ve bunun birkaç geçerli nedeni var. Ezra Miller’ın yaşadığı pek çok tartışma film için büyük bir sorun yarattı. Filmin başrol oyuncusu vizyona girmeden önce pazarlama faaliyetlerine gerektiği gibi katılamadı. Bu nedenle DC Studios’un yeni ve riskli pazarlama stratejileri denemesi gerekti ve bu stratejiler beklendiği gibi sonuç vermedi.

Öte yandan DC Stüdyoları hayranlar için erken gösterimler düzenleyerek, daha film vizyona girmeden izleyicilerin eleştirilerine maruz kaldı. CGI, cameo görünümleri ve genel olay örgüsü, potansiyel izleyicilerin çoğu sinemalara gitme şansı bulmadan önce tüm dünyanın bilgisine spoiler olarak sunuldu. Ayrıca Flash’ın bir bebeği mikrodalgada pişirmesi de tartışmalar daha film vizyona girmeden eleştiri konusu oldu.

- Reklam -

The Flash Gişe Hasılatı ile Hayal Kırıklığı Yarattı

The Flash’ın yaşadığı sıkıntıların tamamen filmin kendisiyle ilgili olmaması da mümkün. Peter Safran ve James Gunn paylaşılan evreni yeniden canlandırmak için çalışmaya devam ederken DC Evreni büyük bir sıfırlamaya hazırlanıyor. Bu nedenle Gunn ve Safran hikâyeyi her halükarda yenileyeceği için DCU’nun tüm çekiciliği zorlanıyor. Yine de hayranları tarafından yıllardır beklenen yapım, DCU için bir başka başarısızlık olarak şekilleniyor. Rakamlar ve tahminler, filmin Black Adam’ın 393 milyon dolarlık gişe hasılatına bile ulaşamayabileceğini gösteriyor.

Sizler The Flash’ı izlediniz mi? Sizce de anlatılanlar kadar sorunlu mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Metropolis Dizisi İptal Edildi

Kült Bilimkurgu Filmi “Metropolis”in Dizi Uyarlaması Prodüksiyon Aşamasını Göremeden İptal Edildi

Dev - Tibor Déry

Tibor Dery’nin Suçla Masumiyet Arasında Yürüyen Karakterleri Takip Eden Öyküleri Yeniden Türkçede: “Dev”