in ,

The Flash 2 Gerçek Olabilir: Filmin Yönetmeninden Umutlandıran Açıkama

The Flash 2 filmi gelebilir. DC Sinematik Evreni’nin beklenen macerasıyla ilgili konuşan Andy Muschietti, olası devam filmi ihtimalini de masaya yatırdı.

The Flash 2 Gelebilir: Yönetmeden İlk Açıklama
- Reklam -
- Reklam -

The Flash 2 gerçek olabilir mi? Hayranlar heyecanla yıllardır ertelenen ilk filmi beklerken, yönetmen Andy Muschietti merak edilen bir soruyu cevapladı.

DC Sinematik Evreni, James Gunn ve Peter Safran ile yeni bir yöne doğru giderken halihazırda çekimleri tamamlanmış bazı filmler ile eski DCU karakterleri son kez beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor.

DC Evreni’ni yeniden başlatacak olan film ise, başrolünde Ezra Miller’ın yer aldığı The Flash filmi olacak. Barry Allen’ın en büyük hikâyelerinden birini beyaz perdeye yansıtacak olan film, çizgi romanlardaki Flashpoint macerasını işleyecek ve böylece yeni evren için bir yol açacak.

- Reklam -

The Flash Warner Bros. Disovery için bir sıfırlama işlevi görecek olsa da, bir devam filmi için hâlâ şans olabilir. Yönetmen Andy Muschietti’ye göre, film çekilirken devam filmleriyle ilgili önemli bir görüşme yapılmamıştı. Ancak Collider’a konuşan Muschietti, özellikle DC Stüdyoları’nın yeni serisinin yaklaşmakta olduğunu göz önünde bulundurarak, The Flash 2 filminin gerçekleşme ihtimalinin de olabileceğini söylüyor.

The Flash 2 Gelebilir: Yönetmeden İlk Açıklama

“Bu konu hakkında konuşmadık. Sanırım hepimiz öncelikle ilk filmin nasıl olacağını görmek için bekliyoruz. Elbette, özellikle bu film başarılı olursa, hikâyeyi devam ettirme konusunda heyecan var. Tabii ki DC’de gelişen ve yaratılmakta olan yeni bir mimari var. Asıl soru şu: Bu yeni mimari bu hikâyeyi özümseyecek mi? Çoklu evrenle ilgili iyi olan şey bunun mümkün olması. Çoklu evren tüm bu farklı dünyaların bir arada var olmasına ve etkileşime girmesine olanak tanıyor ve bu yüzden umarım olur. Fakat henüz bilmiyoruz. Gerçek bu.”

The Flash 2 Ezra Miller ile Yolculuğuna Devam Edebilir

DC Evreni The Flash sayesinde çoğunlukla yeni bir yöne doğru gidiyor olsa da, Gunn diğer DCEU oyuncularının potansiyel olarak devam edebileceğini açıkça belirtti. Birkaç Peacemaker ve The Suicide Squad yıldızı, yaklaşan Waller dizisi de dahil olmak üzere yeniden yapılandırılan marka için şimdiden sıraya girmiş durumda. Jason Momoa’nın bu aralık ayında vizyona girecek olan devam filminden sonra Aquaman rolünü bırakıp bırakmayacağı henüz belli değil.

- Reklam -

Kısaca The Flash filmi hem eleştirel hem de ticari bir başarı elde ederse, Warner Bros. seriyi bir şekilde devam ettirmeye istekli olabilir. The Flash 2 gerçekleşse bile, yeni DC Evreni ile herhangi bir bağı olmak yerine her zaman bir Elseworlds serisi olarak devam edebilir. Ezra Miller’ın geri getirilip getirilmeyeceği de henüz belli değil. DC Stüdyoları ve Warner Bros. şu ana kadar Miller’ın The Flash olarak devam edip etmeyeceği konusunda bir şey söylemiyor.

The Flash 2 Gelebilir: Yönetmeden İlk Açıklama

İlk film, 16 Haziran 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Sizler The Flash 2’nun , olacaksa bile Ezra Miller ile devam etmesini ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Flash’ ı severiz. Batırmadıkları müddetçe devam edebilirler. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Queen Cleopatra Tartışmalarına Mısır da Katıldı

Netflix’in Kleopatra Dizisindeki ‘Ten Rengi’ Tartışmasına Mısır da Dahil Oldu

9. Gio Odulleri Kazananlari

Giovanni Scognamillo Anısına Düzenlenen ‘Gio Ödülleri’ 9. Defa Sahiplerini Buldu