in

Jason Momoa, DC’nin Yeni Döneminde Aquaman Rolüne Geri Dönebilir

Jason Momoa, James Gunn ve Peter Safran imzalı yeni DC evreni içerisine Aquaman karakterinin geleceği hakkında konuştu.

Jason Momoa, Aquaman Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Jason Momoa, yeniden şekillendirilen DC Sinematik Evreni’ndeki Aquaman karakteri hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız aktör vizyona girecek The Flash filminin ardından sıfırlanacak yeni sinematik evrene geçeceği bilinen isimler arasında.

DC’yi beyaz perdede hareketli günler bekliyor. James Gunn ve Peter Safran sinematik devamlılığı etkileyecek Flashpoint ile birlikte bütün evreni yeniden başlatmayı hedefliyor. Bununla birlikte eski filmlerde yer alan bazı oyuncuların yeni fazda ekranda görünmeyeceği düşünülüyor. Henry Cavill’ın Superman rolünü bırakmasının yanı sıra Gal Gadot’un başrolünde yer alması planlanan Wonder Woman 3 senaryosu James Gunn tarafından reddedilmiş, ancak daha sonra yönetmen Patty Jenkins‘in projeden kendi isteğiyle ayrıldığı haberleri çıkmıştı.

Aquaman rolünü canlandıran Jason Momoa’nın ise Aquaman 3 filminin iptal edilmesinin ardından yıldız oyuncunun DC’nin yeni döneminde anti-kahraman Lobo’yu canlandıracağına dair iddialar ortaya atılmıştı.

- Reklam -

Jason Momoa, Aquaman

Geçen günlerde Total Film dergisine konuşan oyuncu Aquaman’in DC’ye geri döneceğine dair pozitif sinyaller verdi. Momoa, Su Altı Kralı’nın yeni solo filmi Aquaman and the Lost Kingdom filmi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Jason Momoa “Aquaman” Yapımcısı ile Sıkı Bağlara Sahip

Aquaman filmlerinin yapımcısı Peter Safran ile yakın dostluklarından bahsederken karakterinin The Flash filminden sonra da evrende yer alacağı öngörüsünde bulundu.

“Peter Safran (The Lost Kingdom) filminin yapımcısı ve aynı zamanda değerli bir arkadaşım. Aquaman’in DCU içinde yer alacağına kesinlikle inanıyorum. Aquaman’den daha büyüğü var mı? Bu arada umarım izleyiciler yeni filmi görmek için heyecanlıdırlar. Eğlenceli bir yapım, komedi dalında çalışmayı seviyorum. Patrick Wilson ile bayağı eğlenceli kısımlar var. Ona çok özeniyorum, birlikte çalışırken çok iyi vakit geçirdik. Kardeş gibiyiz. Bu filmde çok havalı şeyler olacak.”

Ünlü aktörün bu açıklamasından sonra hayranlar Momoa’nın yeniden Aquaman rolünü canlandıracağına kesin gözüyle bakıyor. Diğer taraftan Hawaiili aktör geçen aylarda sosyal medya üzerinden anti-kahraman Lobo’yu canlandırmaya sıcak bakabileceğini söylemişti.

- Reklam -

Aquaman Rol Yeni Jason Momoa

Momoa’nın uzun zamandır Lobo’nun motorcu ceketini giydiği aktarılmıştı ancak konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı. Aktörün yeni evrende hangi rolü üstleneceği henüz belirsizliğini koruyor.

Aquaman: The Lost Kingdom filmi 25 Aralık 2023’te vizyondaki yerini alacak.

Siz Jason Momoa’nın DC dünyasında nasıl konumlanmasını isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kübra Dizisi Netflix Çağatay Ulusoy

Afşin Kum Romanı “Kübra” Dizi Oluyor: İşte Çağatay Ulusoy’lu Netflix Dizisine İlk Bakış

Scott Pilgrim Animesi Filmdeki Oyuncuların Seslerine Emanet

“Scott Pilgrim” Netflix Animesi Oluyor: Seslendirme Kadrosu Orijinal Filmin Oyuncularına Emanet