in , ,

“Scott Pilgrim” Netflix Animesi Oluyor: Seslendirme Kadrosu Orijinal Filmin Oyuncularına Emanet

Scott Pilgrim animesi, orijinal filmdeki oyuncular tarafından seslendirilecek. Yeni Netflix uyarlaması ile ilgili detaylar netleşiyor.

Scott Pilgrim Animesi Filmdeki Oyuncuların Seslerine Emanet
- Reklam -
- Reklam -

Scott Pilgrim animesi seslendirme kadrosu belli oldu. Yönetmen Edgar Wright, yeni Netflix uyarlamasının orijinal filmdeki oyuncular tarafından seslendirileceğini paylaştı.

Scott Pilgrim’in maceraları, çizgi roman serisinin orijinal yaratıcısı Bryan Lee O’Malley ve 2010 yılında Scott Pilgrim vs. The World ile karakteri canlı aksiyona taşıyan yönetmen Edgar Wright’ın yaratıcı desteğiyle Netflix için bir anime dizisinde devam edecek. İlk defa 2020 yılının haziran ayında ortaya atılan bu iddia, Ocak 2022’de kesinlik kazanmıştı. Şimdi nihayet uzun süredir güncelleme gelmeye yapımla ilgili yeni bilgiler var.

Netflix kısa süre önce Scott Pilgrim’e dayanan yepyeni anime dizisinin bir adım daha ileri giderek canlı aksiyon filmindeki tüm oyuncu kadrosunu animedeki rollerini yeniden canlandırmaları için geri getireceğini duyurdu.

- Reklam -

Scott Pilgrim Animesi Seslendirme Kadrosu Netflix

Onaylanan oyuncu kadrosunda Scott Pilgrim rolüyle Michael Cera, Ramona Flowers rolüyle Mary Elizabeth Winstead, Matthew Patel rolüyle Satya Bhabha, Wallace Wells rolüyle Kieran Culkin, Lucas Lee rolüyle Chris Evans, Stacey Pilgrim rolüyle Anna Kendrick, Envy Adams rolüyle Brie Larson, Kim Pine rolüyle Alison Pill, Julie Powers rolüyle Aubrey Plaza, Todd Ingram rolüyle Brandon Routh, Gideon Graves rolüyle Jason Schwartzman, Young Neil rolüyle Johnny Simmons, Stephen Stills rolüyle Mark Webber, Roxie rolüyle Mae Whitman ve Knives Chau rolüyle Ellen Wong yer alıyor. Yani evet, orijinal filmdeki rollerine animede sesleriyle hayat vermek için tüm oyuncu kadrosu geri dönüyor.

Scott Pilgrim Animesi Seslendirme Kadrosu Tanıtım Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Scott Pilgrim’in anime uyarlamasını Devilman Crybaby ve Keep Your Hands Off Eizouken’in arkasındaki stüdyo olan Science Saru üstleniyor. Çizgi roman serisinin yazarı ve çizeri Bryan Lee O’Malley ve BenDavid Grabinski yürütücü yapımcı, yazar ve baş sorumlu isimler olarak görev yapacak. Canlı aksiyon uyarlamayı birlikte yazan ve yapımcılığını üstlenen Edgar Wright ise baş yapımcı olarak görev alıyor.

Wright, Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda seslendirme yapacak isimlerin olduğu kısa bir video paylaştı ve şunları yazdı:

- Reklam -

“Bu bir tatbikat değil! Bu gerçekleşiyor!

Yıllar boyunca ’Scott Pilgrim’in bir anime uyarlaması potansiyeli hakkında çokça düşündükten sonra, heyecanla söyleyebilirim ki bu artık ÇOK YAKINDA gerçek olacak. Tüm oyuncu kadrosu tekrar bir arada ve… aklınızı kaybedeceksiniz.”

Scott Pilgrim

Anime uyarlamasının ne zaman geleceğine dair bir bilgi paylaşılmamış olsa da, Wright’ın yazdıklarından 2023 yılı içerisinde geleceği çıkarımını yapabiliriz.

Scott Pilgrim animesinden beklentileriniz neler? Sizce filmi kadar ses getirecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: twitter.com/edgarwright

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jason Momoa, Aquaman Rolü

Jason Momoa, DC’nin Yeni Döneminde Aquaman Rolüne Geri Dönebilir

Quentin Tarantino Hayatı Çizgi Roman Titan

Quentin Tarantino’nun Hayatı Çizgi Roman Oluyor