in ,

“Silo”nun Yıldızı, Popüler Bilimkurgu Dizisinin Geleceği ve Finali Hakkında Konuştu

Silo dizisinin başrolü Rebecca Ferguson, bilimkurgu dizisinin geleceği ve muhtemel finali hakkında konuştu.

Silo'nun Yıldızı Bilimkurgu Dizisi Finali Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Silo dizisinin yıldızı Rebecca Ferguson, yapımın geleceğine dair önemli detaylar paylaştı. Apple TV+’ın popüler bilimkurgu dizisinin başrol oyuncusu, dizinin kaç sezon süreceğini ve son sezonların nasıl çekileceğini açıkladı.

Hugh Howey’nin Silo, Vardiya ve Toz kitaplarından uyarlanan Silo, 144 katlı yeraltı şehrinde geçiyor. Dış dünyanın zehirli bir çöl haline geldiği bu distopik evrende, mühendis Juliette (Rebecca Ferguson) ve diğerleri şehrin karanlık sırlarını çözmeye çalışıyor.

Rebecca Ferguson, Collider’a verdiği röportajda Silo’nun aralık ayında yeniden başlayan 2. Sezon çekimlerinin tamamlandığını bir kez daha doğruladı. Aynı zamanda yapımın geleceğine dair önemli ipuçları da paylaştı:

- Reklam -

“Dizinin bir sonu olduğunu ve bu sonun ne zaman geleceğini biliyorum. Samimi olmak gerekirse, bunun bir sır olmadığını düşünüyorum. Üç kitap var ve bu üç kitap dört sezonda işlenecek. Dolayısıyla 1. sezonu çektik, 2. sezon da çekildi. Şu anda 3. ve 4. sezonların onayı için çalışmalar sürüyor. Bu iki sezonu arka arkaya çekmeyi planlıyoruz, o zaman dizi de sonlanmış olacak.”

Silo Yıldızı Rebecca Ferguson, Bilimkurgu Dizisi Finali Hakkında Konuştu

Silo, şu anda halihazırda devam eden en iyi bilimkurgu dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu da yapımın geleceğini bir nebze de olsa garantiliyor. 1. Sezon, sürükleyici karakterler, detaylı bir dünya inşası ve şok edici döngüler ile eleştirmenlerden olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Her bölümde farklı türlere ait unsurları harmanlayan dizinin ilk sezonu Rotten Tomatoes’ta %88’lik bir eleştirmen puanına, %63’lük de bir izleyici puanına sahip.

Silo 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? (İlk Sezonda Ne Olmuştu?)

İlk bölümde Allison (Rashida Jones) ve Holston Becker (David Oyelowo) çiftinin hikâyesi üzerinden silo yaşamı ve olası sırlar anlatılıyor. Ancak bölüm sonunda asıl kahramanın Juliette olduğu ortaya çıkıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Juliette’nin araştırmaları bir polisiye, gizem ve gerilim türlerini de kapsıyor.

Silo’nun dünya kurgusu da eleştirmenler tarafından oldukça başarılı bulundu. 1. Sezon, yeraltı şehrinin hiyerarşisini, siyasetini, teknik altyapısını ve kuruluş hikâyesini detaylı bir şekilde ele alıyor. Ancak sezon finalindeki sarsıcı gelişmeler, bu şehrin çok daha büyük bir dünyanın küçük bir parçası olduğunu gösteriyor. 2 ve onaylaması halinde 3 ile 4. sezonların, evreni çok daha geniş bir perspektiften incelemesi bekleniyor.

- Reklam -

Silo Yıldızı Rebecca Ferguson, Bilimkurgu Dizisi Finali Hakkında Konuştu

Şimdilik 2. Sezon için bir yayın tarihi bulunmuyor. Ancak çekimler tamamlansa da bu yılı es geçeceği ve gerekli post prodüksiyon süreçleri için çıkışının 2025 yılı içerisinde olacağı tahmin ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: WOOL Serisi İncelemesi

Silo’nun ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Sizce dört sezon dünyayı anlatmak için yeterli olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünyanın En Küçük Titanozor Türü Keşfedildi

Arjantin’de Dünyanın En Küçük Titanozor Türlerinden Biri Keşfedildi

Gibiciler - Feyyaz Kayacan | Haftanın Kitabı #317

Gibiciler – Feyyaz Kayacan | Haftanın Kitabı #317