in , ,

Agatha Christie Uyarlaması “A Haunting in Venice” Filminden Yeni Fragman

A Haunting in Venice filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Kenneth Branagh’nın Hercule Poirot’ya hayat verdiği yapım sonbaharda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

A Haunting in Venice - Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

A Haunting in Venice filmi hakkında yeni bir fragman paylaşıldı. Agatha Christie’nin dünyaca ünlü dedektifi Hercule Poirot’yu bir kez daha perdeye taşımaya hazırlanan yapım; Kenneth Branagh’nın da üçüncü Poirot macerası olacak.

Disney çatısı altında çalışan 20th Century Studios tarafından geliştirilen filmin yönetmenliğini, yapımın başrolünü de canlandıran Kenneth Branagh üstleniyor.

2017 tarihli Murder on the Orient Express (Doğu Ekspresinde Cinayet) ve 2022 yılında vizyona giren Death on the Nile’in (Nil’de Ölüm) ardından yeni nesil Hercule Poirot’nun üçüncü macerası A Haunting in Venice ile devam edecek.

- Reklam -

Yeni yapım, Agatha Christie’nin Türkçeye Elmayı Yılan Isırdı adıyla tercüme edilen Hallowe’en Party kitabını perdeye taşıyor.

A Haunting in Venice Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

II. Dünya Savaşı sonrası Venedik’te geçen yapım, Hercule Poirot’yu ürkütücü bir Cadılar Bayramı gizemi ile karşı karşıya getiriyor. Emeklilik kararı alan Poirot’nun perili bir köşkte katıldığı gizemli bir ruh çağırma seansı ölümle sonuçlanınca ikonik dedektif de “gölgeler ve sırlarla dolu uğursuz bir dünyaya” bir kez daha itilerek katili bulmak durumunda kalıyor.

Yayınlanan yeni fragman Tina Fey karakterinin Poirot ile medyumlar hakkında konuşmasıyla başlıyor ve bu konuşmada birçok medyumun dolandırıcı olduğu ikazında bulunuyor. Poirot, doğal şüpheciliğiyle medyumun (Michelle Yeoh) foyasını ortaya çıkarmayı umarken seans sırasında yaşanan cinayet hikâyenin odağını bambaşka bir noktaya kırıyor.

A Haunting in Venice Yeni Fragman - Fox

Filmin oyuncu kadrosunda Kenneth Branagh’ya Tina Fey, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly ve Riccardo Scamarico gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

“Hallowe’en Party” Cesur Bir Uyarlama

Filmin senaristliğini, ilk iki serüvende olduğu gibi bir kez daha Oscar adayı senarist Michael Green (Logan) üstleniyor.

Hallowe’en Party eserinin beyaz perdeye taşınması, birçok kişi tarafından cesur bir adaptasyon tercihi olarak yorumlanıyor. Yönetmenin son iki Christie uyarlaması (Doğu Ekspresinde Cinayet ve Nil’de Ölüm) yazarın en ünlü iki romanından ilham alıyordu. 1969 tarihli Hallowe’en Party ise yazarın “gözden kaçırılmış eserleri” arasında anılıyor.

A Haunting in Venice - Agatha Christie Uyarlama

A Haunting in Venice filmi 15 Eylül 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alıyor.

Sizin A Haunting in Venice filmi için beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tam da Agatha Christine’in Hercule’ün On İki Görevi kitabını okurken üzerine denk geldi. Kenneth Branagh cuk oturdu Hercule rolüne. Yani kitaptan fırlamış gibi. Büyük bir zevkle izleyeceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

“Zaman Çarkı”nın 2. Sezonundan İlk Fragman: Prime Video Dizisi Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Evan Wells 'Naughty Dog'un Eş Başkanı' Emekli Oluyor

“The Last of Us” ile Tanınan Naughty Dog’un Eş Başkanı Evan Wells Emekli Oluyor