in ,

Mike Flanagan’ın Üçüncü Stephen King Uyarlaması “The Life of Chuck”ın Çekimleri Tamamlandı

The Life of Chuck çekimleri tamamlandı. Mike Flanagan’ın üçüncü Stephen King uyarlaması olan yapımın başrolünde Tom Hiddleston yer alıyor.

The Life of Chuck Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Life of Chuck filmi için çekimler sona erdi. Mike Flanagan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım, ünlü yazar Stephen King’in bir öyküsüne dayanıyor ve başrollerinde Tom Hiddleston ile Mark Hamill yer alıyor.

Flanagan’ın yeni filmi, yönetmenin 2017’de Gerald’s Game ile başlayan ve 2019’da The Shining’in devam filmi Doctor Sleep ile devam eden listedeki üçüncü Stephen King uyarlaması olarak dikkat çekiyor. Yazarın Kan Varsa (If It Bleeds) adlı kitabında yer alan kısa bir öyküye dayanan film, bir adamın hayatının üç dönüm noktasına odaklanıyor ve ölümüyle başlayıp perili olduğu varsayılan bir evde büyüdüğü zamanlara uzanıyor.

Filmin oyuncularından Karen Gillan’ın çalışmalarını tamamladığını doğrulamasının ardından birkaç hafta geçtikten sonra Flanagan, The Life of Chuck’ın çekimlerinin bittiğini Twitter’da duyurdu. Yönetmen, oyuncu kadrosunu ve ekibi övgüyle anarken aynı zamanda filmin kendisi için ne kadar önemli olduğunu paylaştı.

- Reklam -

“Gerçekten bağımsız bir şey yapalı uzun zaman oldu ve özellikle kariyerime başladığım bağımsız film dünyasına geri dönmek ruhuma iyi geldi. Özellikle de Gerald’s Game’in çekimlerini yaptığım Alabama’ya.”

The Life of Chuck Çekimleri Tamamlandı

Flanagan filmin kendisi için ne kadar önemli olduğundan bahsederek, bu yapımı “çocuklarıma dünya mirası bırakmak istediğim proje” olarak nitelendirdi ve yapımcıları ile King’e bu fırsatı verdiği için teşekkür etti.

“Şimdi Los Angeles’a kurgu aşaması için dönüyorum (sabırsızlıkla bekliyorum) ve THE LIFE OF CHUCK’ın bir korku filmi olmadığı beklentilerini ayarlamak için uzun bir yolculuğa başlıyorum. Oyuncu ve ekibe, ayrıca Foley, Fairhope, Daphne, Spanish Fort, Bay Minette ve Mobile ilçelerine misafirperverlikleri için teşekkürler. İşte bu kadar!”

“The Life of Chuck” Mike Flanagan’a Göre Bir Korku Filmi Değil

Yönetmenin paylaşımı ardından başrol oyuncularından Mark Hamill, Flanagan’ın paylaşımını alıntılayarak “Teşekkür ederim Mike” etiketiyle “Bunun bir parçası olabildiğim için çok minnettarım,” şeklinde duygusal bir mesaj paylaştı.

The Life of Chuck Film Çekimleri Başlıyor

- Reklam -

Mike Flanagan kariyeri boyunca genellikle korku hikâyeleriyle tanınsa da, The Life of Chuck’ın bir korku filmi olmadığının ısrarla altını çiziyor. Bu durum bazı korku hayranlarını üzecek olsa da rotadaki bu değişiklik yönetmenin işlerini geniş bir izleyici kitlesine ulaştırmış olacak.

King’in en “filme çekilemez” romanlarından biri olduğuna inanılan Gerald’s Game’deki çalışmasının ardından Flanagan’ın Doctor Sleep uyarlaması gişede hayal kırıklığı yaratmış olsa da eleştirmenler ve izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. King’in kendisi de yönetmenin romanlarının dünyasını Stanley Kubrick’in The Shining uyarlamasıyla harmanlama çabalarını övmüş ve bunun 1980 tarihli korku filmi klasiğindeki hataları telafi etmeye nasıl yardımcı olduğunu ifade etmişti.

Mike Flanagan’ın Yeni Stephen King Uyarlaması Filmi “The Life of Chuck” Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Life of Chuck Çekimleri Tamamlandı

Flanagan’ın King dünyasına dönüşü The Life of Chuck ile sınırlı kalmayacak. Yönetmen şu anda bir Kara Kule dizisi uyarlaması üzerinde çalışıyor. Ayrıca 2014 tarihli King romanı Revival’ı (Diriliş) ekrana uyarlamak isteği uzun bir süredir biliniyor. Film uyarlaması stüdyolar için çok pahalı olduğu için iptal edildi ve Netflix mini dizisi Midnight Mass, kitabın ruhsal bir kardeşi olarak görüldü.

The Life of Chuck için henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi yok. Ancak filmin çekimlerinin tamamlandığı için çok yakında bu konuda daha fazla haberin gelmesi bekleniyor.

The Life of Chuck filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monsieur Spade Fragmanı: Clive Owen Malta Şahini Oluyor

Clive Owen’ın Malta Şahini Dedektifini Canlandırdığı “Monsieur Spade” Dizisinden İlk Fragman

Atmosferine Kum Yağan Ötegezegen Keşfedildi

James Webb Uzay Teleskobu Atmosferine ‘Kum Yağan’ Bir Gezegen Keşfetti