in ,

“Breaking Bad”in Başrolü Bryan Cranston Eşiyle Daha Fazla Zaman Geçirmek için Oyunculuğu Bırakacağını Açıkladı

Bryan Cranston oyunculuğu bırakacağı tarihi duyurdu. “Breaking Bad” ile Emmy ödülü alan aktör, eşine daha fazla zaman ayırmak istiyor.

Bryan Cranston Emekli
- Reklam -
- Reklam -

Bryan Cranston emekli olmaya hazırlanıyor. Yıldız aktör yakın gelecekte oyunculuğu bırakacağını açıklarken kararının ardında ise eşiyle daha fazla zaman geçirme isteği olduğunu söylüyor.

2008-2013 yılları arasında yayınlanan Breaking Bad dizisiyle tüm dünyada adından söz ettiren, 2016’daki Jay Roach imzalı Trumbo ile Oscar adaylığı alan Bryan Cranston; gösteri dünyasıyla vedalaşmak için gün sayıyor.

67 yaşındaki Amerikalı aktör, 2026 yılında emekli olmaya hazır olacağını açıkladı. 1980 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Cranston; bugüne dek toplam 167 yapımda rol aldı.

- Reklam -

Geçen hafta GQ’da yayınlanan bir röportajda açıklamalarda bulunan cranston, eşi Robin Dearden ile daha fazla zaman geçirmek istediğini kaydetti.

“Son 24 yıldır Robin tüm hayatını benim peşimde sürüklenerek geçirdi. Hayatını benimkine göre düzenlemek zorunda kaldı. Bundan muazzam bir fayda sağladı ama aramızda bir eşitlik yok. Ben bunu dengelemek istiyorum. O bunu hak ediyor.”

Bryan Cranston Breaking Bad

Bryan Cranston Emeklilik Planlarından Bahsetti

Emmy ödüllü yıldız, gelecekte eşiyle birlikte Fransa’ya taşınmayı planladığını söylerken, Breaking Bad dizisindeki rol arkadaşı ve yakın dostu Aaron Paul ile birlikte kurdukları mezcal (yüksek alkollü bir Meksika içkisi) şirketi Dos Hombres’teki hisselerini satmayı ve yapım şirketi Moonshot Entertainment’ı kapatmayı planladığını da belirtti.

Cranston bu hamlelerin eşiyle ateş başında gerçekten rahatlayabilmeleri, şarap içebilmeleri ve “senaryo okumamaları” için yeterli olacağını söyledi.

“Bu deneyimi yaşamak istiyorum. Günübirlik gezilere çıkmak, şömine ateşi yakmak, yeni arkadaşlarla şarap içmek ve senaryo okumamak istiyorum.

- Reklam -

“‘Ah, senaryoyu okuyup neler yapabileceğime bir bakacağım,’ demeyeceğin. Bu bir pause.”

Bryan Cranston Emekli Oluyor

Cranston sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu bir risk almakla ilgili. Ben bu hiçbir şeyi bilmeme duygusuna alışkınım.”

Son olarak BAFTA adayı Your Honor dizisinde başrol olarak yer alan aktör, ayrıca Wes Anderson’ın yıldızlarla dolu yeni filmi Asteroid City’de de oynamıştı. Oyuncunun yakın dönemde yayınlanacak projeleri arasında Jackpot, Everything’s Going to Be Great ve Argylle bulunuyor.

Siz Bryan Cranston’ın bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla içerik için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Insider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    En iyisini yapmış. Bir yere gider, arkasına uzanır, içkisini içer. Tertemiz. Mis. Darısı benim başıma. :smiley: Gerçi ben 60 değil 30’um; ama yıpranma payı olarak aynı sayılırız bence.

  2. Avatar for socialfollowers socialfollowers dedi ki:

    Sinema ve dizi sektöründeki çalışma saatlerini düşününce, her şeyi elinin tersiyle itmesi bi nebze anlaşılır geliyor

  3. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    BB’den sonra kayda değer bir başarısı yok .Arap ülkelerine giden yıldız futbolcu misali kendi efsanesi korumak için bırakıyor diye düşünüyorum.Son çektiği dizi ortalamaydı tutulmadı denilebilir.Aynı yolun yolcusu Bob abim o da son dizisi ile insanları hayal kırıklığına uğrattı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gladiator 2 Filmi Seti Patlama

Ridley Scott’ın “Gladiator 2” Filmi Setinde Patlama Yaşandı: 6 Oyuncu Yaralandı

Narnia Günlükleri Tek Cilt Özel Baskı - C. S. Lewis

“Narnia Günlükleri”nin Tek Cilt Özel Baskısı Yıllar Sonra Yeniden Türkçe Raflarında