in

Ridley Scott Yönetmenliğindeki “Gladyatör 2″nin Vizyon Tarihi Ortaya Çıktı

Gladyatör 2 vizyon tarihi belli oldu. Ridley Scott’ın yöneteceği devam filminin başrolünde Paul Mescal yer alıyor.

Gladyatör 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Gladyatör 2 vizyon tarihi açıklandı. Ridley Scott’ın merakla beklenen devam filmi, 2024’ün sonlarına doğru izleyicilerle buluşacak.

İlk Gladyatör filmi 2000 yılında çıkmış ve başrollerinde Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen ve Oliver Reed gibi isimler yer almıştı. Ridley Scott yönetmenliğindeki film, 103 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık dünya çapında 500 milyon doların üzerinde bir hasılat yaptı. O günden bu yana yıllar boyunca ikinci bir filmin gelip gelmeyeceği merak edildi. 2020 yılında Scott’ın devam filmi senaryosu üzerinde çalıştığı açıklanmış ama bir süre boyunca başka herhangi bir haber alınamamıştı. Neyse ki 2021 yılında da bu haber resmi olarak dillendirilmiş ve geleceği kesinleşmişti.

Gladyatör 2’de Scott, The Man in the High Castle’ın senaristi David Scarpa tarafından kaleme alınan senaryoyu yönetmek için geri dönüyor. Geçen ay Gladiator 2’nin başrolünde Normal People, God’s Creatures ve Aftersun gibi yapımlarla tanınan Paul Mescal’ın yer alacağı duyuruldu. Ayrıca Spencer Treat Clark’ın da kendisine eşlik edeceği açıklandı. Devam filmi Scott’ın yönettiği şu anda yapım aşamasında olan Alien ön filmi, Napoleon ve Queen & Country gibi birçok filmden biridir.

- Reklam -

Gladyatör 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu

Gladyatör 2 Vizyon Tarihi 22 Kasım 2024 Olarak Açıklandı

Şimdi de başrolü belli olan film için resmi bir çıkış tarihi paylaşıldı. Deadline’ın haberine göre Gladyatör 2, 22 Kasım 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Bu haber, filmin Amerika’da Şükran Günü’nden önceki hafta sonu sinemalarda olacağı anlamına geliyor.

Gladiator’ın devam filmi, 2000 yılından bu yana filmin evrenine ilk dönüş olacak. İzleyenlerin hatırlayacağı üzere orijinal filmin sonu, Russell Crowe’un canlandırdığı baş karakterin öldürülmesiyle sonlanmıştı. Bu da devam filmi için çok farklı bir geleceğe zemin hazırlıyor. Yeni film, orijinalinde Connie Nelson’ın canlandırdığı Maximus’un eski ortağı Lucilla’nın oğlu olarak tanıtılan genç Lucius’a odaklanacak. Şu anda başka bir bilgi mevcut değil. Ancak çıkış tarihi yaklaştıkça bu bilgiler de netleşmeye devam edecek.

- Reklam -

Ödül sezonuna da göz kırpan film için şu an söz konusu çıkış tarihi çok uzak gibi görünüyor. Fakat bu yılın sonlarına kalmadan, çekimlerin tamamlanması halinde, bir fragmanın gelmesi beklenebilir.

Gladyatör 2 vizyon tarihi

Sizler Gladyatör 2 filminden neler bekliyorsunuz? İlkine göre nasıl bir yapım izleyicileri bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Umbrella Academy 4. Sezon Çekimleri Netflix

Çizgi Roman Uyarlaması “The Umbrella Academy” Dizisinde Final Sezonu için Çekimler Başladı

Nobody Nothing Nowhere Oyuncu Kadrosu Ortaya Çıktı

Bilimkurgu Komedisi “Nobody Nothing Nowhere”in Oyuncuları Belli Oldu (Yeni Everything Everywhere All At Once’a Hazırlanın)