in

Oscarlı Aktör Denzel Washington, Yeni “Gladyatör” Filminin Kadrosuna Katıldı

Denzel Washington, Ridley Scott’ın yeni “Gladyatör” filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Oscarlı aktör, Paul Mescal ve Barry Keoghan’a eşlik edecek.

Denzel Washington, Gladyatör Filmi Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Denzel Washington, yeni Gladyatör filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü oyuncu, Gladiator 2 ile tekrar bir araya gelmeyi planlıyorlar. Yönetmenle daha önce American Gangster filminde çalışan isim, uzun zamandır beklenen devam filminde yer almak için son görüşmeleri yapıyor.

15 yıl önce birlikte çalıştıktan sonra Denzel Washington ve Ridley Scott’ın Gladiator 2’da tekrar bir araya geleceği bildiriliyor. Oscar’larda En İyi Film ödülü kazanan tarihi epik filmin devamı için yönetmenliği yeniden üstlenecek olan Scott, orijinal hikâyeden sonra nasıl bir devam macerası geliştireceğini düşünerek yaklaşık 20 yıl geçirdi. Nihayet 2020’de başlayan senaryo konuşmaları 2021’de daha kesin bir dille dillendirildi ve bu yılın başlarında oyuncu arayışları başladı. Sonunda Normal People dizisinin yıldızı Paul Mescal’in başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Şimdi de Deadline’ın haberine göre Denzel Washington Gladiator 2 için Ridley Scott ile son görüşmeleri yapmakta. Devam filmi, yönetmen ve yıldızın 2007 yapımı American Gangster’dan bu yana ilk kez bir araya gelmesini sağlayacak. American Gangster aynı zamanda orijinal Gladiator oyuncusu Russell Crowe’u da içeren bir kadroyla çekildi. Ancak tarihi epik devam filminde Crowe’un yer almayacağı biliniyor.

- Reklam -

Denzel Washington, Gladyatör 2 Filmi Kadrosuna Katıldı

Denzel Washington, Gladyatör Filminde Hangi Rolü Canlandırabilir?

Washington ve Scott’ın önceki işbirlikleri, Gladyatör 2’de yeniden bir araya gelmelerini daha da heyecan verici kılıyor. İkili, 2007 yılında çekilen biyografik suç draması Amerikan Gangsteri’nde birlikte çalıştı ve Washington, 10 Altın Küre adaylığından birini bu film sayesinde kazandı. Aynı zamanda Scott da beş Altın Küre adaylığından birini kazandı.

Washington ayrıca Ridley Scott’ın kardeşi Tony Scott ile bir dizi başarılı filmde yer aldı. İkili, 1995 yapımı Crimson Tide ile başlayarak, aksiyon-gerilim türünde devam eden Man on Fire, Déjà Vu, The Taking of Pelham 123 ve Unstoppable filmlerinin tümünde gişe başarısı elde etti, ancak eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı.

Washington’ın son zamanlarda Joel Coen’in The Tragedy of Macbeth adlı tarihi yapımındaki performansı hem Oscar’a hem de Altın Küre’ye aday gösterilmesi, Gladiator 2 için Scott ile yaptığı söylentilerin de büyük bir hit olacağını işaret ediyor. Ayrıca son olarak The Banshees of Inisherin ile Oscar’a aday gösterilen Barry Keoghan’ın da filmin baş kötüsü olacağı ortaya çıkmıştı. Ancak ne yazık ki Washington’ın rolü şu an için gizli tutuluyor.

- Reklam -

Denzel Washington Gladiator 2

Gladyatör 2, 22 Kasım 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Denzel Washington’ın Gladyatör 2’nin kadrosuna katılacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leonardo da Vinci Annesi Caterina

Leonardo da Vinci’nin Annesinin Kafkasya’dan Kaçırılan Köleleştirilmiş Bir Çerkes Olabileceği Ortaya Çıktı

Twister Filmi Yeniden Çekiliyor Daisy Edgar-Jones

1996 Tarihli “Twister” Filmi Yeniden Çekiliyor: Başrol Daisy Edgar-Jones’a Emanet