in

Yeni “Deadpool” Filminde Birden Fazla Wolverine Olacak: Tüm Varyantlar Hugh Jackman’a Emanet

Deadpool 3 filmi birden fazla Wolverine karakterine ev sahipliği yapacak. Hugh Jackman, yeni yapıma dair detaylar verdi.

Deadpool 3 Hugh Jackman Alternatif
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filmi hakkında yeni bir detay belli oldu. Yapımda Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman, karakterinin birden çok versiyonunun filmde yer alacağını doğruladı.

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yer aldığı Deadpool serisinin üçüncü filmi merakla bekleniyor. Reynolds’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru sonrası Marvel’ın ünlü kahramanının bir sonraki macerası netlik kazanmıştı. Daha sonrasında Hugh Jackman’ın Wolverine karakterine bir kez daha hayat verecek olması hayranları sevindirmişti.

Filmin senaryosuna dair bilgiler netleşmese de oyuncu kadrosu giderek şekilleniyor. Geçen günlerde The Crown dizisinin yıldızı Emma Corrin’in filme dahil olduğu Reynolds tarafından açıklanmıştı. Ayrıca Patrick Stewart’ın da Professor X olarak serinin üçüncü filminde gözükeceği de gelen bilgiler arasındaydı.

- Reklam -

Deadpool 3 Hugh Jackman Coklu Evrenler

Şimdi ise yapıma dair yeni bir detay daha ortaya çıktı. Jackman, Deadpool 3 filminde tek bir Wolverine karakterinden daha fazlasını canlandıracak. Oyuncu, La Parisien’e verdiği röportajda yeni filme dair sorulara cevap verdi. “Ryan Reynolds’ın ‘Deadpool 3’ filminde Wolverine rolünü canlandıracak mısınız?” sorusunu yanıtlayan Jackman yapıma dair ilginç bir ipucu verdi.

“Evet, hatta bu ikili bir rol olacak. Ryan’la 20 yıllık arkadaşlarız, birlikte çok eğleniyoruz. Bu yaz çekimlere başlıyoruz. Bu yüzden Paris’te olmaktan ve Fransız mutfağını tatmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yakında Wolverine’in bedenine girebilmek için çok sıkı bir diyete başlayacağım. Bu da haşlanmış tavuk ve brokoli demek!”

“Deadpool 3” ile Marvel’ın Çokluevrenleri Genişleyebilir

Hugh Jackman’ın verdiği ipucu sonrasında birçok izleyici hangi Wolverine alternatifinin filmde yer alabileceğine dair tahminler yürütmeye başladı. Bununla birlikte Marvel’ın yeni fazında alternatif gerçeklileri derinlemesine işlemesi Deadpool’un üçüncü filminde de devam edeceği düşünülüyor. Disney+ üzerinden izleyici ile buluşan Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımlarını Marvel sevenleri çoklu evrenlerle tanıştırmıştı.

- Reklam -

Deadpool 3 Alternatifler Hugh Jackman

Wolverine ise sinemada alternatif gerçekliklere oldukça alışkın. Hugh Jackman’ın canlandırdığı karakter kronolojik olarak oldukça değişken bir zaman akışı içinde yer alıyor. Sabretooth ile birlikte Amerikan iç savaşından Westchester Vakası ve sonrasına kadar uzun bir süre boyunca macerasına devam etmişti. Bununla birlikte ünlü oyuncu, serinin son filmi Logan’da kendi klonunu da canlandırmıştı. Dolayısıyla Jackman’ın ikili roller konusunda tecrübeli olduğu da biliniyor.

Siz Hugh Jackman’ın açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir ve daha fazlası için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güç Yüzükleri Dizisi - Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri

Amazon Studios CEO’su Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmlerinin Güç Yüzükleri Dizisini Etkilemeyeceğini Savunuyor

Hatay Arkeoloji Müzesi Eserleri Deprem Koruma

Hatay Arkeoloji Müzesi’ndeki Eserler Artçı Depremlere Karşı Koruma Altına Alındı