in

Deadpool 3’e The Crown Takviyesi (Patrick Stewart’lı Profesör X Filmde Yer Alabilir)

Deadpool 3 filmi oyuncu kadrosuna The Crown yıldızı Emma Corrin katıldı. Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’lı maceraya Patrick Stewart, Profesör X rolüyle geri dönebilir.

Deadpool 3 Kötüsü Emma Corrin Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 kadrosuna yıldız bir isim daha katıldı. Hayranların uzun zamandır beklediği ve Deadpool’u Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edecek yapıma, The Crown dizisi yıldızı Emma Corrin katıldı. Ayrıca Patrick Stewart ve hatta sürpriz bir ismin daha geri döneceği konuşuluyor.

Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne döneceğinin haberiyle birlikte duyurulan Deadpool 3 merakla bekleniyor. Marvel yöneticisi Kevin Feige’nin yapımda bizzat yer aldığı serinin üçüncü filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Hollywood’un başarılı aktörü Ryan Reynolds başrolde yer alırken Hugh Jackman ile birlikte Patrick Stewart’ın da filmde yer alacağı iddia ediliyor.

Şimdi de bizzat Ryan Reynolds’ın Twitter hesabından duyurduğu üzere The Crown dizisinde Prenses Diana’yı canlandıran Emma Corrin, Deadpool 3 kadrosuna dahil oldu. Oyuncunun hangi rolü üstleneceği resmi olarak paylaşılmamış olsa da şimdiden konuya dair birçok teori ortaya atılıyor. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Corrin’in filmin baş kötüsü Danger’ı canlandıracağı yönünde.

- Reklam -

Emma Corrin Deadpool 3

X-Men ekibinin “Danger Room” adlı odasında bilinç kazanan bir karakter olan Danger, Marvel evreni içinde kendisine özel bir yer bulmuştu. Deadpool 3’ün de Fox’un haklarını elinde bulundurduğu X-Men ekibini Marvel’a taşıyacak olmasından dolayı bu teori oldukça ilgi görmüştü. Ancak Deadline yazarlarından Justin Kroll sosyal medya hesabından bu teorinin pek de olası olmadığını dile getirdi.

“İnternetteki söylentilere rağmen birçok kaynak onun filmde Danger’ı oynamayacağını doğruladı.”

Deadpool 3 Filmi Patrick Patrick Stewart’lı Profesör X ve Ian McKellen’lı Magneto’yu Geri Getirebilir

Corrin’in filmde canlandırabileceği düşünülen bir diğer karakter ise çoklu evrenler içerisinde kendi ekibine başka Deadpool’ları katan ve Lady Deadpool olarak bilinen Wanda Wilson. Tam anlamıyla kötü bir karakter olmasa da Marvel’ın yeni fazda konu aldığı çoklu evrenler Deadpool 3’te yeniden işlenebilir.

Hayranların diğer teorisi ise 2015 yılında çizgi roman serüvenine başlayan ve okuyucular tarafından büyük ilgiyle karşılanan Gwenpool. Farklı bir evrenden gelen Gwendolyn Poole, Marvel evreninin tamamen kurgusal bir yapıda olduğunun farkında olan bir karakter. Dolayısıyla Deadpool ve Wolverine kavgası içerisinde Gwenpool’un evrende bir kargaşa çıkarması oldukça olası.

Deadpool 3 Gwenpool

- Reklam -

Diğer taraftan oyuncu kadrosuna katıldığı söylenen ve alternatif bir Professor X rolünü canlandıracağı iddia edilen Patrick Stewart ise geçen günlerde konuya dair bir açıklama yapmıştı.

“Beklemem gerektiği söylendi. Gerçekten, bundan daha fazlasını bilmiyorum,” diyen Stewart’ın küçük bir rol ile filmde yer alacağı düşünülüyor. Aynı zamanda filmde yer alması halinde Ian McKellen’ın da uzun süre sonra Magneto rolüne dönebileceği iddia ediliyor. Tabii şu an için bunların her biri birer varsayımdan ibaret.

Deadpool 3 Professor X ve Magneto

Tüm cevaplar için hayranların 8 Kasım 2024’ü beklemesi gerekiyor.

Siz Deadpool 3 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için Google News üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sympathy for the Devil Nicolas Cage ilk bakış

Nicolas Cage’li Yeni Psikolojik Gerilim Filmi “Sympathy for the Devil”a İlk Bakış

Titanic Enkazı Görüntüleri

Titanic Enkazının Bugüne Dek Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri Gün Yüzüne Çıktı