in ,

“Naruto”nun Live-Action Filmi Geliyor: Yeni Uyarlama “The Witcher”ın Senaristine Emanet

“Naruto” live-action formatında beyaz perdeye geliyor. Lionsgate’in sinemaya uyarladığı filmin senaryosunu “The Witcher”ın senaristi hazırlayacak.

"Naruto"nun Live-Action Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Popüler manga ve anime serisi Naruto’nun destansı dünyası live-action formunda beyaz perdeye geliyor. Lionsgate’in yapımcılığını üstlendiği canlı aksiyon filmi için çalışmalar başladı. Netflix’in The Witcher dizisinin senaristi Tasha Huo’nun projenin yaratıcı gücünde yer aldığı ortaya çıktı.

One Piece’in live-action dizisi dün itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini almışken şimdi bir haber de Naruto cephesinden geldi. The Witcher uyarlamasındaki yetenekli hikâye anlatma becerileriyle tanınan Tasha Huo’nun Naruto’nun canlı aksiyon filmi için yeni bir senaryo taslağı hazırladığı bildirildi.

"Naruto"nun Live-Action Filmi Geliyor

- Reklam -

Yeni live-action filmi Lionsgate’in yürütücü yapımcılarından Jonathan Levine’ın çalışmalarının ardından senarist Tasha Huo tarafından yazılan en son senaryo taslağını kullanacak. Film, başlangıçta yönetmen Michael Gracey liderliğinde 2020’de duyurulmuştu ve Uzumaki, Sasuke ve Sakura’nın üç ana karakterini canlandırmak için oyuncu seçimi yapılıyordu. Ancak bu süreç COVID-19 salgını nedeniyle durmuştu.

Naruto Live-Action Filmine The Witcher Takviyesi

Bu son doğrulama ile umutlar canlanmış ve beklentiler yükselmiş durumda. Tasha Huo’nun senarist olarak projede yer alması, daha önce The Witcher gibi başarılı yapımlarda yer almasının getirdiği heyecanı artırıyor.

"Naruto"nun Live-Action Filmi Geliyor: Yeni Uyarlama "The Witcher"ın Senaristine Emanet

Naruto, çok katmanlı ve sayısız karaktere sahip bir seri. Bu ikonik ve karmaşık kaynak materyali canlı aksiyon bir filme uyarlamak, hayranlar arasında hem heyecan hem de endişeyle karşılandı. Daha önce canlı aksiyona uyarlanan animelerin neredeyse tamamı başarısız oldu ve One Piece dizisi ile bu lanet kırılacak gibi duruyor. Şimdi yeni bir uyarlama ile manga ve animedeki ninjaların, jutsuların ve gizli köylerin dünyasını nasıl canlandıracağını ve büyük bir hayran kitlesini nasıl etkileyebileceğini görmek ilginç olacak.

- Reklam -

2020’den beri geliştirilme aşamasında olduğu belirtilen proje için hayranlar yakın gelecekte daha fazla güncelleme bekleyebilir. Naruto’nun karmaşık dünyasını ve karakterlerini canlı aksiyon bir filmde nasıl sunacakları merak konusu.

"Naruto"nun Live-Action Filmi Geliyor: Yeni Uyarlama "The Witcher"ın Senaristine Emanet

Sizler Naruto’nun live-action formatta sinemaya uyarlanması konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce böyle geniş çapta bir seri bir sinema filmi ile başarılı olabilir mi? Yoksa One Piece’in yolundan giderek dizi şeklinde mi hazırlanmalıydı? Konuyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema ve anime dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Sportskeeda

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Töbeler olsun. Merakla bekliyoruz. Sadece part 1’i işleyecek ya da birden fazla filmle işi koparacaklar galiba.

  2. Avatar for DragonRebornRand DragonRebornRand dedi ki:

    Naruto’ yu çok özlemişim ya… Hayır hayır hayır tekrardan bu batağa düşemem. Kesinlikle hayır! Yeni baştan izlemeyeceğim hem Sakura’ ya da bir daha katlanamam zaten… :melting_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hemşire Lucy Letby Davası

Yeni Doğan Servisinde 7 Bebeğin Canını Alan Seri Katil Lucy Letby Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Agatha: Coven of Chaos İsim Değiştirdi: "Darkhold Diaries"

Marvel’ın “Agatha” Dizisi İkinci Kez İsim Değiştirdi: Yeni Yayın Tarihi Belli Oldu