in , ,

“Loki”nin 2. Sezonundan İlk Fragman: Tom Hiddleston’lı Marvel Dizisi Yeni Bölümleriyle Geliyor

Loki 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Başrolünde Tom Hiddleston’ın yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisinde işler giderek karışıyor.

Loki 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Loki 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Marvel Studios’un Disney+ dizisi yeni bölümleri ile geri dönüyor. Tom Hiddleston’ın canlandırdığı Kurnazlık Tanrısı, yeni sezonda başına çok daha büyük belalar alacak gibi gözüküyor.

İlk sezonunun başarısının ardından, 2. sezonunun fragmanı hayranları tarafından merakla beklenen dizinin yeni bölümlerine dair önemli ipuçları veriyor. Fragmanda, Loki ve Mobius’un Sophia Di Martino’nun canlandırdığı Sylvie’yi çokluevrenlerin derinliklerinde takip ettiği görülüyor. Sylvie’nin Fatih Kang’i öldürme kararının ardından ortaya çıkan kaos, ikinci sezonun temel hikâyesini oluşturuyor.

Loki 2. Sezona Ke Huy Quan’dan Yeni Karakter Katkısı

Loki 2. Sezon Ke Huy Quan

- Reklam -

İkinci sezonun en heyecan verici haberlerinden biri de Ke Huy Quan’ın diziye katılması. Everything Everywhere All at Once filmiyle Oscar kazanan oyuncu, dizide bir Time Variance Authority (TVA) çalışanını canlandırıyor. Fragmanda Quan’ın karakteri, Loki ve Mobius’a çokluevrenlerin tehlikeleriyle başa çıkmada yardımcı oluyor ve kendine özgü tavrıyla dikkat çekiyor.

Jonathan Majors’ın Kang the Conqueror Olarak Geri Dönüşü

Fragmanda bir diğer büyük sürpriz ise Jonathan Majors’ın Kang the Conqueror olarak geri dönüşü oluyor. Majors, önceki sezonlarda Fatih Kang olarak görülen karakterin bir varyantı olan Victor Timely olarak diziye katılıyor. Bu durum, Marvel Sinematik Evreni’nde gelecekteki olayları şekillendirecek önemli bir gelişmeye işaret ediyor. Oyuncunun yaşadığı bazı şiddet ve taciz içerikli olayların ardından MCU’dan çıkarılacağına dair haberler çıkmıştı. Ancak belli ki en azından bu dizi özelinde böyle bir şey olmayacak.

Marvel Sinematik Evreni’nin Genişleyen Evreni

Loki 2. Sezon Poster

Marvel Sinematik Evreni’nin çokluevren hikâyelerine odaklanan Loki 2. sezonu, beşinci aşamasının temel taşlarından birini oluşturuyor. Yeni fragman, dizi aracılığıyla tanıtılacak bir dizi yeni karaktere işaret ediyor. Rafael Casal ve Kate Dickie, dizide önemli roller üstlenirken, çok evrenli temanın evrende nasıl bir geleceği olduğuna dair heyecan uyandırıcı ipuçları sunuyor.

- Reklam -

Loki 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Loki’nin 2. Sezonu, dizinin hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Yapılan resmi duyuruya göre, ikinci sezon 6 Ekim 2023 tarihinde Disney+’ta yayınlanmaya başlayacak. Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson ve diğer oyuncuların geri döneceği 2. sezon, beşinci aşamadaki merakla beklenen “Kang Dynasty” ve “Secret Wars” gibi yeni Avengers filmlerine doğrudan bağlantılı olacak.

Loki’nin 2. Sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Loki 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Loki gerçek olsaydı Tom Hiddleston olurdu bence. Bir insan bir rolü bu kadar mı doldurur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gladyatörler Hakkında bilgi

Gladyatörler Hakkında Pek Bilinmeyen 10 Özellik

Spy Kids: Armageddon Fragman

“Spy Kids” Geri Dönüyor: İşte “Armageddon” Filminden İlk Fragman