in , ,

“Spy Kids” Geri Dönüyor: İşte “Armageddon” Filminden İlk Fragman

Spy Kids: Armageddon filmi için ilk tanıtım yayınlandı. Netflix, 2000’li yılların popüler ajan serisine yeni bir halka eklemeye hazırlanıyor.

Spy Kids: Armageddon Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Spy Kids: Armageddon filminden ilk fragman paylaşıldı. Netflix platformunda yayınlanacak yapımın yönetmenliğini, orijinal serinin başındaki isim olan Robert Rodriguez üstlenecek.

İlk filmi 2001 yılında Robert Rodriguez yönetmenliğinde perdeye taşınan Spy Kids, Amerikan sinemasının önde gelen gençlik/aile/ajan temalı yapımları arasında kendisine yer bulmuştu.

35 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya çapında 147 milyon dolar hasılat elde eden yapım 2002’de The Island of Lost Dreams, 2003’te Game Over ve 2011’de All the Time in the World ile devam etmişti. Ayrıca seri 2018 yılında Mission Critical adlı bir TV dizisiyle evrenini genişletmişti.

- Reklam -

Yıllar sonra yeniden film formatında izleyicilerin karşısına çıkacak Spy Kids seriyi yeniden başlatmaya hazırlanıyor.

Spy Kids: Armageddon adını taşıyacak yeni filmin oyuncu kadrosunda Gina Rodriguez ve Zachary Levi gibi isimler yer alıyor.

Spy Kids: Armageddon Fragmanı | İzle

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Spy Kids serisinin yeniden başlatılacağı Ocak 2021 tarihinde resmi olarak duyurulmuştu. Reboot süreci, maceranın yaratıcısı Robert Rodriguez imzasıyla yürütüldü.

Armageddon; orijinal seride olduğu gibi başarısız bir casusluk operasyonnuun ardından ailelerini kurtarma görevini üstlenen bir çift genç kardeş perdeye taşınacak. Aile üyeleri ise Gina Rodriguez, Zachary Levi, Connor Esterson ve Everly Carganilla tarafından canlandırılacak.

Spy Kids: Armageddon İlk Fragman

“Daha Gerçekçi”

Rodriguez yaklaşan yeniden başlatmanın orijinal filmle bağlantılı olup olmadığı konusunda yorum yapmayı reddetti. Öte yandan ünlü yönetmen filmin “20 yıl öncesine kıyasla şimdi daha gerçekçi olduğunun” sözünü de verdi.

Rodriguez yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

- Reklam -

“Gerçekten eğlenceli yeni bir oyuncu kadromuz var; Gina Rodriguez ve Zachary Levi birlikte harikalar. Yeni Spy Kids Connor ve Everly ise tek kelimeyle büyüleyici. Süper yetenekliler ve izlemesi çok eğlenceli.”

Spy Kids: Armageddon Fragmanı

Rodriguez daha önce serinin dört filmi boyunca senarist, yönetmen ve yapımcı olarak görev almıştı. Kendisini seriye döndüren motivasyonu ise şu sözlerle açıklıyor:

“Pek çok aileden hayatları boyunca bu filmlerden ne kadar keyif aldıklarını duydum. Ve çocukken ilk filmlerden keyif alan pek çok çocuk şimdi kendileri ebeveyn ve bu filmleri çocuklarıyla paylaşmaktan mutluluk duyuyorlar.”

Öte yandan Rodriguez yeni filmin senaryosu için oğlu Racer Max ile birlikte çalıştı.

Spy Kids: Armageddon filmi 22 Eylül 2023 tarihinde Netflix’te gösterime girecek.

Sizin Spy Kids: Armageddon filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loki 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

“Loki”nin 2. Sezonundan İlk Fragman: Tom Hiddleston’lı Marvel Dizisi Yeni Bölümleriyle Geliyor

Barbie 2 Olacak mi

“Barbie 2” Hakkında İlk Ciddi Sinyal Mattel CEO’sundan Geldi