in ,

Eddie Murphy, Shrek Dünyasına Dönmeye Hazır: “Çizmeli Kedi Filmleri Yaptılar, Eşek için de Yapmaları Gerekir”

Eddie Murphy, Eşek karakteri için ayrı bir film yapılması gerektiğini düşünüyor. Yıldız oyuncu, Shrek evrenine dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Eddie Murphy Eşek Filmi - Shrek 5
- Reklam -
- Reklam -

Eddie Murphy, yeni Çizmeli Kedi yapımı hakkında görüşlerini paylaştı. Amerikalı aktör, Eşek için de ayrı bir film çekilmesi gerektiğini kaydetti.

İlk filmi 2001 yılında vizyona giren Shrek, zaman içerisinde koca bir markaya dönüştü. Seslendirme kadrosunda Mike Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy gibi yıldızların bulunduğu yapımda; sevilen karakter Çizmeli Kedi için ayrı bir seri de başlatıldı. 2011 yılındaki maceranın devamı ise geçen yıl Son Dilek adıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Son Dilek olumlu eleştiriler alırken yapımın tanıtım faaliyetleri de devam ediyor. Eddie Murphy, geçen günlerde katıldığı bir programda konuya dair görüşlerini paylaştı.

- Reklam -

Seride Eşek karakterini seslendiren Murphy; potansiyel bir Shrek 5 filmi için istekli olduğunu aktarırken Çizmeli Kedi filminin ardından Eşek filminin de çekilmesi gerektiğini savundu.

Eddie Murphy Eşek Filmi - Shrek 5

Eddie Murphy: “Eşek, Çizmeli Kedi’den Daha Komik”

Etalk’a görüşlerini aktaran Eddie Murphy, şunları kaydetti:

“Bana yeni bir Shrek filmi ile gelseler bu teklife kesinlikle açık olur ve iki saniye içinde de kabul ederdim. Eşek’i seviyorum.

“Bildiğiniz gibi, Çizmeli Kedi filmleri yaptılar. Eşek için de bir film yapmaları gerekirdi. Eşek, Çizmeli Kedi’den daha komik. Çizmeli Kedi’yi seviyorum ama o, Eşek kadar eğlenceli değil.”

Murphy ayrıca böyle bir fikirleri varsa DreamWorks Animation’ın kendisini mutlaka araması gerektiğini vurguladı ve, “Ben hazırım, burada oturuyorum ve Eşek’i tekrar canlandırmayı bekliyorum,” dedi.

- Reklam -
YouTube video

(Açıklamaları YouTube üzerinden dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Shrek 5 Filmi Yolda Olabilir

Çizmeli Kedi’yi seslendiren Antonio Banderas, daha önce verdiği bir demeçte Shrek 5’in yolda olabileceğini işaret etmişti.

“Çizmeli Kedi’yi ilk canlandırdığımda Broadway’de oynuyordum. İlk seansımı orada gerçekleştirdim. Şimdi beş filmde oynadım. Muhtemelen bir tane daha olacak ve büyük olasılıkla Shrek geri dönüyor.”

Puss in Boots 2 Fragmanı - Çizmeli Kedi: Son Dilek | İZLE

Shrek serisinin ilk filmi 267 milyon, ikinci filmi 441 milyon, üçüncü filmi 322 milyon ve dördüncü filmi 238 milyon dolar hasılat yaptı. Çizmeli Kedi ise 149 milyonluk ilk film hasılatına, ikinci filmde 132 milyon daha ekledi. Son Dilek hâlâ vizyondaki yerini koruyor.

Siz Eddie Murphy’nin açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mars Gezegeninde 'Ayı' Silüeti Gözlemlendi

Gökbilimciler, Mars’ta ‘Ayı’ Silüetine Benzeyen Bir Yer Şekli Gözlemledi

Michael B. Jordan, Creed 3 Anime Filmi

Michael B. Jordan, “Creed 3″teki Dövüş Sahnelerinde Anime Etkisi Olduğunu Söyledi