in ,

“The Last of Us”ın 2. Sezonunda Abby’yi Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu

Kaitlyn Dever, The Last of Us 2. Sezonda Abby Anderson karakterini canlandıracak. HBO’nun popüler uyarlamasına yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Kaitlyn Dever, The Last of Us 2. Sezonda Abby'yi Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us 2. sezonunda Kaitlyn Dever’ın Abby Anderson rolünü üstleneceği açıklandı.

Geçen sene yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan ve IMDb’de de 8,8’lik puanıyla dikkatleri üzerine çeken The Last of Us dizisi, Naughty Dog tarafından PlayStation için hazırlanan ve 2013 yılında çıkan bir oyundan uyarlanıyor.

İlk sezonunun başarısının ardından dizi, sürükleyici hikâye anlatımı ve kıyamet sonrası bir dünyanın tasviriyle büyük beğeni topladı. 2. sezonun, 2020 çıkışlı The Last of Us Part II’daki anlatıyı devam ettirmesi planlanırken, hayranlar Abby gibi önemli bir karakteri kimin canlandıracağını merakla bekliyordu. Variety’nin Dever’ın oyuncu kadrosunda yer alacağını doğrulaması, serinin meraklıları arasında yeni bir heyecan yarattı.

- Reklam -

Kaitlyn Dever, The Last of Us 2. Sezonda Abby'yi Oynayacak

No One Will Save You ve Ticket to Paradise filmindeki rolleriyle tanınan Kaitlyn Dever, Pedro Pascal ve Bella Ramsey ile birlikte dizinin yıldız oyuncu topluluğuna katılıyor ve ikilinin karşısında bir düşmanı canlandırmaya hazırlanıyor. Abby olarak canlandıracağı karakterin diziye yeni bir karmaşıklık ve yoğunluk katması bekleniyor. Karakterin önemi, Joel ve Ateşböcekleri arasındaki çatışmanın hikâyenin gidişatını önemli ölçüde etkilediği 1. sezon finalindeki olaylarla olan bağlantısında yatıyor.

Kaitlyn Dever’ın da Dahil Olduğu The Last of Us 2. Sezon 2025’te Yayınlanacak

Abby’nin diziye dahil oluşu, Joel ve Ellie’nin hayatlarını, yüksek riskli yüzleşmeler ve duygusal kargaşa vaat eden bir çarpışmada kesiştirmeye hazırlanıyor. Dever’ın oyuncu seçiminin yanı sıra, dizinin yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann’ın vaatleri de izleyiciler için daha yoğun ve yüksek bir deneyime işaret ediyor. Mazin, uğursuz yaratıklarla karşılaşmaların artacağının sinyalini verirken, Druckmann da içgüdüsel anların artmasıyla gerilimin yükseleceğini imâ etti.

En az 4 sezon süreceği bilinen yapımın yanı sıra yeni spin-off’lar da yolda olabilir. Kısa süre önce yapılan bir açıklama ile ünlü oyun serisinin yan karakterleri Bill ve Frank’e özel yeni bir macera hazırlanabileceği de ortaya çıktı.

- Reklam -

Kaitlyn Dever, The Last of Us 2. Sezonda Abby'yi Oynayacak

Dizinin 2. sezon çekimlerine önümüzdeki ay Kanada’da başlaması planlanıyor. Hayranlar bir sonraki sezon için ise 2025 yılını beklemek zorunda kalacaklar.

Kaitlyn Dever’ın The Last of Us 2. sezonuna katılması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cosmic Comic - Yapay Zeka Destekli Çizgi Roman

Yapay Zekâ Destekli Çizgi Roman Fanzini “Cosmic Comic” Yayınlandı

Martin Scorsese Isa Filmi Hakkinda

Martin Scorsese İsa Hakkında Yarı Kurmaca Yarı Belgesel Bir Film Çekecek