in ,

Yeni “The Last of Us” Dizisi Bill ve Frank’e Odaklanabilir

The Last of Us spin-off dizisi yolda. HBO, ünlü oyun serisinin yan karakterleri Bill ve Frank’e özel yeni bir macera hazırlayabilir.

The Last of Us Spin-off Dizisi Bill ve Frank Konulu
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us dizi evreni yeni spin-off yapımlarıyla genişleyecek. HBO’ya sunulan ilk yan proje fikri ise Bill ve Frank’e odaklı bir macera oldu.

Naughty Dog tarafından PlayStation için geliştirilen The Last of Us oyunu 2013 yılında çıkış yapmış ve o tarihten beri de geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. Serinin ikinci oyunu 2020’de oyunseverlerle buluşurken HBO ilk oyunun macerasını ekrana taşımak için kolları sıvamıştı.

Oyunun yönetmeni Neil Druckmann ile Chernobyl dizisi ile adından söz ettiren Craig Mazin tarafından geliştirilen dizi, IMDb’de 8,8/10 puan ortalamasına; Rotten Tomatoes’taysa %96 eleştirmen skoruna sahip.

- Reklam -

The Last of Us Spin-off Dizisi Bill ve Frank

The Last of Us 2. sezon çalışmaları devam ederken HBO, tıpkı Game of Thrones’ta olduğu gibi spin-off hazırlıklarına başlamış durumda. Gelen haberler ise stüdyoya teklif edilen ilk yan projenin Bill ve Frank odaklı bir macera olduğu yönünde.

Nick Offerman, Yeni “The Last of Us” Spin-off Dizisi İhtimalini Değerlendirdi

The Last of Us dizisinde canlandırdığı Bill karakteriyle Emmy ödülüne layık görülen Nick Offerman, ödülün ardından Deadline’ın sorularını yanıtladı.

Offerman’a, Bill ve Frank ikilisi için “daha fazlasının” ufukta olup olmadığı soruldu. 53 yaşındaki oyuncu bu soruyu şu şekilde cevapladı:

“Ah, harika bir soru. Ama bunu benden daha yüksek maaş alan birine sorman gerekir. Bu konu kesinlikle gündeme geldi.”

Offerman ayrıca, Bill ve Frank’in tanışmadan önceki hayatlarını anlatan bir mini dizi fikrinin masada olduğunu belirterek espriyle karışık bir şekilde, “Bir müzikal olabilir. Fikri sıkıntısı çekmiyoruz. Craig ve Neil neler bulacak, göreceğiz,” sözleriyle devam etti.

The Last of Us Spin-off Dizi Bill ve Frank

- Reklam -

Bill ve Frank karakterleri, oyunda her ne kadar fazla yer tutmasalar da dizinin 3. bölümü Long, Long Time ile adlarından çokça söz ettirmişlerdi.

Bill ve Frank Odaklı Spin-off Fikri Uzun Süredir Gündemde

Bahsi geçen bölüm yayınlandıktan sonra yönetmen Peter Hoar, bir Bill spin-off’unun ilginç bir fikir olabileceğini işaret etmişti.

Öte yandan dizinin ortak yaratıcısı Craig Mazin de daha önce yaptığı bir açıklamada The Last of Us spin-off’larına karşı olmadıklarını açıklamıştı.

The Last of Us İzlenme Rakamları

The Last of Us 2. sezon bölümleri 2025 yılı içerisinde yayınlanacak. Yeni sezonun çekimleri ise şubat ayında Kanada’da başlayacak.

Yeni The Last of Us spin-off’u fikrini siz nasıl buldunuz? Değerlendirmelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da yapabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Euro Gamer

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mothers’ Instinct Fragman

Anne Hathaway’li Psikolojik Gerilim Filmi “Mothers’ Instinct”ten Fragman

The Mandalorian Grogu Film

Jon Favreau’dan “Star Wars” Filmi: “The Mandalorian & Grogu” Geliyor