in , ,

Anne Hathaway’li Psikolojik Gerilim Filmi “Mothers’ Instinct”ten Fragman

“Mothers’ Instinct” filminden ilk fragman yayınlandı. Jessica Chastain ve Anne Hathaway’in başrollerini paylaştığı yapım bu yıl vizyona giriyor.

Mothers’ Instinct Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Mothers’ Instinct filmi için ilk fragman paylaşıldı. Benoît Delhomme imzalı film psikolojik gerilim unsurlarıyla ön plana çıkıyor.

Başrolünü Les Misérables’taki performansıyla Oscar kazanan Anne Hathaway ile The Eyes of Tammy Faye’deki rolüyle Oscar’a layık görülen Jessica Chastain ikilisinin paylaştığı yapım bu yıl içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Yapım, dünyaca ünlü görüntü yönetmeni Benoît Delhomme’un ilk yönetmenlik denemesi olacak. Filmde Hathaway ile Chastain’e Josh Charles, Anders Danielsen Lie ve Caroline Lagerfelt gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Mothers’ Instinct Film Fragman

Mothers’ Instinct Filmi Konusu

Mothers’ Instinct filmi 1960’lı yılların Amerikan banliyösünde yaşayan Alice (Hathaway) ve Celine (Chastain) adlı iki kadının hikâyesini takip ediyor. İlk bakışta mükemmel görünen bir hayata sahip bu iki komşu kadının dünyaları, yaşanan trajik bir kazayla tamamen değişiyor. Ardından ise suçluluk, şüphe ve paranoya birleşerek kadınlar arasındaki arkadaşlık bağını ciddi şekilde zedelemeye başlıyor.

Studiocanal UK tarafından paylaşılan fragman, Alice ve Céline arasındaki yakın ilişkiyi ortaya koyuyor.

Mothers’ Instinct Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Mothers’ Instinct, Belçikalı yazar Barbara Abel’ın 2018’de yayımlanan aynı adlı romanından beyaz perdeye taşınıyor. Kitap daha önce Belçika’da Olivier Masset-Depasse tarafından beyaz perdeye uyarlanmış, yapımın başrollerinde Veerle Baetens ve Anne Coesens yer almıştı.

2010’lu yılların Belçika’sında geçen romandan farklı olarak Benoît Delhomme imzalı versiyon filmi 1960’lı yıllara taşıyor. Bu da yapımın kostümlerine ve estetiğine dikkat çekici şekilde yansıyarak orijinal eserden ayrışıyor.

- Reklam -

Yapımın kaynaktan ayrıştığı bir diğer nokta ise 1960’lı yılların banliyö hayatında anne olmaya dair yeni cevaplar aramasında saklanıyor.

Mothers’ Instinct 2024 Fragman

Film aile bağları, suçluluk duygusu ve paranoya çerçevesi içerisinde anne sevgisinin karanlık yönlerine odaklanıyor.

Yapımın senaryosu daha önce 50 States of Fright dizisinde de görev almış olan Sarah Conradt imzasını taşıyor.

Mothers’ Instinct filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı. Ancak yapımın 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Mothers’ Instinct filminden yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Süreyya Berfe Hayatını Kaybetti

Şair ve Yazar Süreyya Berfe 80 Yaşında Hayata Veda Etti

The Last of Us Spin-off Dizisi Bill ve Frank Konulu

Yeni “The Last of Us” Dizisi Bill ve Frank’e Odaklanabilir