in

HBO’nun Popüler Apokaliptik Oyun Serisinden Uyarladığı “The Last of Us” Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

The Last of Us 2. sezon onayı aldı. HBO, popüler oyun serisinden uyarladığı dizinin devamına şimdiden yeşil ışık yaktı.

The Last of Us 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us 2. sezon onayı aldı. HBO, ilk iki bölümüyle oldukça iyi bir geri dönüş alan uyarlamasının devam sezonuna yeşil ışığı erkenden yaktı.

Naughty Dog’un beğeni toplayan apokaliptik hayatta kalma oyununun uzun zamandır beklenen lansmanı nihayet yılın başında geldi. İlk iki bölümde izleyiciler, Kordiseps virüsüne potansiyel olarak bir çare bulmak için ülke çapında bir yolculuğa çıkan Joel (Pedro Pascal) ve Ellie (Bella Ramsey) ile tanışma fırsatına eriştiler. İlk sezona verilen tepkiler inanılmaz derecede olumlu oldu ve 2. bölüm neredeyse rekor kıran bir izlenme sayısıyla, ilk bölümden bile daha fazla izleyici çekti.

The Last of Us 2. Sezon Onayı Aldı

- Reklam -

Şimdi de HBO, daha fazla beklemeden The Last of Us’ın 2. sezon için yenilediği resmi olarak açıklandı. Ayrıca dizinin Twitter hesabı da “Macera devam ediyor,” diyerek yeni sezon duyurusunu paylaştı:

The Last of Us 2. Sezon Onayı Duyurusu

Yeni sezon onayı, 3. bölümün HBO’da yayınlanmasından günler önce geldi. Dizi izlenme oranlarında birinci ve ikinci bölümler arasında yüzde 22 artış göstererek şimdiden  büyük bir hit olacağını kanıtlamayı başardı. The Last of Us 2. sezonda Pedro Pascal ve Bella Ramsey, Joel ve Ellie rollerine geri dönecek. Yeni sezonun The Last of Us Part II oyununu ekrana uyarlaması bekleniyor. Ancak senaryo ekibi, sezon sayısını artırmak adına ilk oyunu da birden fazla sezona bölmüş olabilir. Şimdilik bu konuda bir açıklama yok.

- Reklam -

The Last of Us 2. Sezon Onayı Aldı

Şu anda The Last of Us 2. sezonun çıkış tarihinin ne zaman olacağına dair bir bilgi paylaşılmış değil. İlk sezonun çekimleri, devasa kapsamı ve prodüksiyon değeri nedeniyle yaklaşık bir yıl sürdü.

The Last of Us 2. sezon da prodüksiyona hemen başlamayacak çünkü Joel ve Ellie’nin hikâyelerinin devam edebilmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor ve yeni sezon için herhangi bir senaryonun yazılıp yazılmadığı da henüz onaylanmadı. Bu nedenle, dizi yaratıcıları ve yazarları Craig Mazin ve Neil Druckmann, 2. sezonun senaryolarını hazırlayıp çekimlerin başlayabilmesi için işleri beklenenden daha yavaş alabilirler.

The Last of Us’ın ilk iki bölümünü sizler nasıl buldunuz? Bu onayı bekliyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Mümkünse part 2 uyarlanacağı zaman son sezon falan olsun, güzelim hikayeyi batırmadan şöyle 2-3 sezon bir izleyelim önce :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mezarlığın Sırrı / Sırlar Serisi - Deniz Erbulak

Deniz Erbulak’ın Yeni Kitabı “Mezarlığın Sırrı” Raflardaki Yerini Aldı

Sign Here Dizi Oluyor: Phoebe Waller-Bridge'den Yeni Proje

Phoebe Waller-Bridge, Cehennemde Masa Başı Çalışan Bir Adamı Anlatan “Sign Here” Kitabını Ekrana Uyarlıyor