in ,

“The Last of Us” Dizisinin 2. Sezonuna Yeni Oyuncular Katıldı

The Last of Us 2. Sezonda yer alacak yeni oyuncular belli oldu. HBO’nun popüler oyun uyarlaması, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

The Last of Us 2. Sezona Yeni Oyuncular Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us 2. Sezon, yeni oyuncu kadrosunu açıkladı. HBO’nun Pedro Pacal’lı popüler video oyun uyarlaması, yeni sezon bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

The Last of Us’ın 2. sezonu için beklentiler her geçen gün artarken dizi kıyamet sonrası dramasına katılacak dört yeni oyuncu kadrosunun duyurulmasıyla yeniden gündem oldu. Bahar aylarında çekimlerine başlanması ve 2025’te ekranlara gelmesi planlanan ikinci sezon, Joel ve Ellie’nin yolculuğunu daha derinlemesine incelemeyi ve video oyunu The Last of Us: Part Two’nun anlatısını yansıtmayı vaat ediyor.

Variety, dört oyuncunun daha 2. Sezon için önemli rollere seçildiğini bildirdi. Ekipte Marvel Sinematik Evreni’nde Joaquín Torres/Falcon karakterine hayat verecek Danny Ramirez, How to Blow Up a Pipeline’dan Ariela Barer, You’dan Tati Gabrielle ve The Good Doctor ile Riverdale’deki rolleriyle tanınan Spencer Lord yer alıyor.

- Reklam -

The Last of Us 2. Sezon Yeni Oyuncular

The Last of Us 2. Sezona Katılan Yeni Oyuncular Hangi Karakterleri Canlandıracak?

The Last of Us 2. sezonda Danny Ramirez, Manny isimli görünüşte iyimser tavırlı ancak geçmişin gölgeleriyle boğuşan sadık bir askeri canlandırıyor. Ariela Barer, savaşın ve kabileciliğin sert gerçekleriyle yüzleşirken hayat kurtarmaya olan sarsılmaz bağlılığını sürdüren Mel adındaki genç bir doktor rolünü üstleniyor. Tati Gabrielle, geçmişindeki günahların peşini bırakmadığı askeri doktor Nora’ya hayat verirken, Spencer Lord da savaşçı bedenine hapsolmuş, nefrete yenik düşmeyi reddeden nazik bir ruh olan Owen’ı canlandırıyor.

Yapıma dahil olan yeni isimler, Joel rolünü tekrar canlandıran Pedro Pascal ve Ellie rolüyle geri dönen Bella Ramsey de dahil olmak üzere genişleyen bir topluluğa katılıyor. Kaitlyn Dever, Isabela Merced ve Young Mazino da sırasıyla Abby, Dina ve Jesse’yi canlandırarak isimler olarak daha önceden açıklanmıştı. Hâlihazırda çokça ismin yer aldığı diziye, prodüksiyon hızlandıkça yeni oyuncuların katılması bekleniyor.

- Reklam -

The Last of Us 2. Sezon

The Last of Us 2. sezona katılan yeni oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni sezından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından son haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Salon Mars: Rachel Kushner'ın Booker Adayı Kitabı Türkçede

Booker Adayı Rachel Kushner’ın “Salon Mars” Romanı Türkçe Raflarında

Somber Echoes Oyunu Geliyor: Mitoloji, Bilimkurgu ve Korku

Yunan Mitolojisi, Bilimkurgu ve Korku ile Buluşuyor: “Somber Echoes” Oyunu Duyuruldu