in ,

“Fantastic Dörtlü”nün Oyuncu Kadrosu Açıklandı: İşte Marvel’ın Yeni Yıldızları

Fantastic 4 filmi oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Marvel Sinematik Evreni, sonunda ilk ailesini canlandıracak yıldız isimleri buldu.

Fantastic 4 Filmi Oyuncu Kadrosu Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios, Fantastic 4 filminin oyuncu kadrosunu açıklayarak Marvel Sinematik Evreni’nin 6. aşama serisinde önemli bir gelişmeye imza attı. Yönetmenliğini Matt Shakman’ın üstlendiği film 2025’te The Fantastic Four adıyla vizyona girmeye hazırlanıyor.

Fantastik Dörtlü’nün sonunda Marvel Sinematik Evreni’ne katılacağı haberi ilk olarak San Diego Comic-Con etkinliği sırasında gelmişti. Marvel Studios başkanı Kevin Feige Fantastik Dörtlü’nün MCU’nun 6. aşamasını başlatacağı haberini de paylaşmıştı. 6. aşamaya ilk olarak sadece Avengers: The Kang Dynasty ve Avengers: Secret Wars dahil edilmişti. Ancak son düzenlemelerle birlikte Mahershala Ali’li Blade’in de bu aşamada yer alabileceği tahmin ediliyor.

Yeni Fantastic 4 filminde ikonik dörtlüyü kimin oynayacağı uzun süredir merak ediliyordu. Her ne kadar karakterlerden biri olan Bay Fantastik ilk olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde John Krasinski tarafından canlandırılmış olsa da, bunun sadece paralel evrendeki bir versiyonu olduğu ve kendisi tarafından oynanmayacağı sonradan açıklanmıştı.

- Reklam -

Bu yılın başında ortaya çıkan bir haberle birlikte stüdyonun Fantastik Dörtlü’nün senaryosundan memnun kalmadığı ve bu nedenle çekimler başlamadan önce bir kısmının baştan yazıldığına dair haberler çıkmıştı. Bu nedenle oyuncuların açıklanma tarihinin geciktiği düşünülüyordu. Ancak Marvel sonunda bu isimleri Sevgililer Günü’nde özel bir posterle açıklamayı tercih etti.

İşte “Fantastic 4” Filminin Resmi Oyuncu Kadrosu

Fantastic 4 Filmi Oyuncu Kadrosu Poster

Resmi açıklamaya göre Fantastic 4 filminde Reed Richards (Mister Fantastic / Bay Fantastik) rolünde Pedro Pascal, Sue Storm (Invisible Woman / Görünmez Kadın) rolünde Vanessa Kirby, Johnny Storm (Human Torch/Alev Adam) rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm (The Thing / Taş Adam) rolünde Ebon Moss-Bachrach yer alacak.

Marvel Stüdyoları filmin adında da bir değişiklik yaptı ve artık Fantastic Four olarak değil The Fantastic Four olarak anılacağını duyuruldu. Ayrıca vizyon tarihi de bir kez daha değişti ve 2 Mayıs’tan 25 Temmuz 2025’e kaydırıldı. Daha önce temmuz ayında vizyona girmesi planlanan Thunderbolts’un da vizyon tarihi mayıs ayına çekildi. Ancak stüdyonun bunu çekimler gibi gecikmeler nedeniyle değil, stratejik bir hamleyle yaptığı tahmin ediliyor. 6. aşamayı başlatacak film artık James Gunn’ın yeni DC Sinematik Evreni’ni başlatacak olan Superman: Legacy’sinden iki hafta sonra gösterime giriyor.

- Reklam -

The Fantastic Four Oyuncu Kadrosu İddia Edildiği Şekliyle Çıktı

Pedro Pascal, Fantastic Four

Oyuncu kadrosuna yakından bakıldığında aslında üçünün önceden iddia edildiği gibi çıktığı görülüyor. Örneğin The Mandalorian ve The Last of Us filmlerindeki rolleriyle tanınan Pedro Pascal’ın filmdeki rolü aylar önce ortaya çıkmıştı. The Crown’da canlandırdığı Prenses Margaret karakteriyle tanınan Vanessa Kirby’nin de yine aynı şekilde Görünmez Kadın’ı oynayacağı biliniyordu.  Aynı haberde Game of Thrones ve Stranger Things 4. sezonuyla tanınan Joseph Quinn’in de Alev Adam’ı canlandıracağı yazılıydı.

Hulu’nun Emmy ödüllü dizisi The Bear ve The Punisher dizisindeki rolüyle tanınan Ebon Moss-Bachrach ise ekipteki en yeni isim ve Taş Adam’a hayart verecek. Moss-Bachrach bu rolüyle birlikte herhangi bir Marvel yapınında iki farklı rolle yer alan oyuncular arasına katılıyor.

Fantastic 4 filmi oyuncu listesini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Vanessa Kirby dışındakileri çok oturtamadim. Kirby de belki yani. Pedro pascal ın özellikle yanlış tercih olduğunu düşünüyorum. Bakalım üniformalı da bir görmek lazım.

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Joseph Quinn de fena bir seçim değil aslında. Bence o rolü güzel kotaracak. Karakterin o vurdumduymaz tavrını güzel yedirir. Yeri geldiğinde de ciddileşmesini bilir. Pedro Pascal konusuna da kesinlikle katılıyorum. Çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen bu role pek yakıştıramadım. John Krasinski kalsaydı keşke dedim. Yine de belli mi olur? Belki yüzümüzü kara çıkarır…

  3. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    Sağa dönüyorum Pedro Pascal sola dönüyorum Pedro Pascal. Diğer rolündeki karakter aklımızdan silinmeden yeni karaktere geçiyor. Kafalar karman çorman oldu. Yine de eline sağlık fantastik joel mandalorian reis.

  4. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Pedro Pascal sanki her yerde. Adama garezim olduğundan falan değil ama sanki başkası mı olsaydı?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool & Wolverine Fragmanı Rekor Kırdı

“Deadpool & Wolverine” Filminin İlk Fragmanı Rekor Kırmayı Başardı

Solo Leveling Animesi: Avcı Seviyeleri ve Özellikleri

“Solo Leveling” Animesinde Avcı Seviyeleri ve Güç Hiyerarşisi | Rehber