in ,

Emmy Ödüllü “The Bear” Dizisinde 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Bear 3. Sezon çıkış tarihi belli oldu. FX’in ödüllü drama dizisi 2024 yılının yaz mevsiminde geri dönüyor.

The Bear SAG
- Reklam -
- Reklam -

The Bear 3. sezon yayın takvimi netleşiyor. FX’in Jeremy Allen White ve Ayo Edebiri’li drama dizisi yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Shameless ve The Iron Claw ile tanınan Emmy ve Altın Küre ödüllü Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı The Bear dizisi 3. sezon için geri sayıma geçti. Yeni sezon onayını geçen kasım ayında alan dizi, takdirini izleyicilerini uzun sezon aralarıyla yormayacak bir yayın programından yana kullanıyor.

Yaratıcı koltuğunda Ramy ve Eigth Grade ile tanınan Christopher Storer’ın oturduğu FX dizisi, 2022 yılında başladığı macerasında kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosu Jeremy Allen White’ın yanı sıra Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson gibi isimlere ev sahipliği yaparken dizi IMDb’de 8.6/10 puan ortalamasını koruyor.

The Bear 3. Sezon Yayın Tarihi

Geçen hafta gerçekleştirilen Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin 2024 Kış Basın Turu’nda konuşan FX başkanı John Langraf, The Bear 3. sezon için 2024’ün haziran ayını işaret etti. Langraf aynı zamanda yeni sezonun tüm bölümlerinin tek seferde izleyicilerle buluşacağını da açıkladı.

Dizi, ödüllü şef Carmen “Carmy” Berzatto’nun kardeşi Michael (Jon Bernthal) öldükten sonra devraldığı sandviç dükkânı The Beef’in yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları anlatıyor.

The Bear 3. Sezon Hakkında Beklentiler Yükseliyor

Christopher Storer’ın popüler dizisinin 3. sezonu için beklenti, yapımın Emmy döneminde Succession’ı geride bırakmasıyla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dizinin çıkış yapan üçlüsü White, Edebiri ve Moss-Bachrach sırasıyla başrol oyuncusu, yardımcı kadın oyuncu ve yardımcı erkek oyuncu ödüllerini kazandı.

Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Abby Elliott, Edwin Lee Gibson, José Cervantes, Oliver Platt, Corey Hendrix, Richard Esteras ve Chris Witaske gibi oyunculara yer veren 2. sezon ayrıca Jon Bernthal, Bob Odenkirk, Molly Ringwald, Will Poulter ve Robert Townsend gibi konuk oyuncuların yetenekleriyle de övgü toplamıştı.

- Reklam -

The Bear

The Bear 3. sezonu, White, Edebiri ve Bachrach’ın yükselişe geçen kariyerine rağmen oyuncuları kadroda tutmaya devam edecek. Son olarak Ayo Edebiri’nin yeni Karayip Korsanları 6 filminin başrolünde yer alabileceği öne sürülmüştü.

Bununla birlikte yapımın gelecek sezonda olay örgüsü açısından nereye gideceği de kesin değil. Ancak 2. sezonun ardından ortaya konan bazı öngörüler, ekibin pandemi sonrası ekonomide restoranı ayakta tutmak için artan mücadelelerle uğraşacağını gösteriyor.

The Bear 3. Sezon Haziran 2024’te seyircilerle buluşacak. Yapımın ilk iki sezonu Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

The Bear 3. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhıtm Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Gemiler Jo Graham hk

Kara Gemiler – Jo Graham | Haftanın Kitabı #308

Sarah Snook - The Picture of Dorian Gray Tiyatro Uyarlaması

“Succession”ın Yıldızı Sarah Snook, “The Picture of Dorian Gray”den Uyarlanan Tiyatro Oyununda Başrolde