in ,

“Karayip Korsanları 6” Filminde Johnny Depp’in Yerini Ayo Edebiri Alabilir

Karayip Korsanları 6 filminde Johnny Depp’in yerini The Bear ile tanınan Ayo Edebiri doldurabilir. İddialar sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Karayip Korsanları 6'nın Yeni Başrolü Ayo Edebiri Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Karayip Korsanları 6 filminin başrolü Ayo Edebiri olabilir. Johhny Depp’in seriden ayrılmasıyla birlikte uzun süredir boşalan koltuğu kim dolduracağı merak ediliyordu. Ancak The Bear yıldızının seride başrolde yer alabileceği söylentileri ortalığı şimdiden karıştırmış durumda.

Pirates of the Caribbean 6 filmi potansiyel yeni bir başrolle bilinmeyen sulara doğru yelken açıyor gibi görünüyor. Serinin beşinci filmi olan ve 2017’de vizyona giren Dead Men Tell No Tales’ın ardından hâlâ bir sonraki filmi bekleyen izleyiciler, yeni bir dönemi başlatabilecek bir yeniden başlatma ile karşı karşıya.

Bir zamanlar Johnny Depp’in ikonik Jack Sparrow’u tarafından domine edilen seri, Depp’in eski eşi olan Amber Heard ile kişisel yasal mücadeleleriyle çalkantılı bir dönem geçirdi. Ortalık durulup Depp’in geri dönebileceği söylentileri dolaşmaya başlayınca, yeni bir gelişme ortaya çıktı. Genellikle Disney içerisinden bilgiler paylaşan Unlimited L’s’in Twitter’da yaptığı paylaşıma göre, Ayo Edebiri’nin serinin bir şekilde yeniden başlatılmasında başrol için düşünüldüğü bildiriliyor.

- Reklam -

Aslında Depp’in meşhur davayı kazandıktan sonra yaklaşık 300 milyon dolarlık bir anlaşma ile Disney’in popüler serisine tekrar döndüğü iddiaları çıkmış, ancak bu iddialar oyuncunun avukatı tarafından kısa sürede yalanlanmıştı. Bu yalanlamadan yaklaşık bir yıl sonra bu sefer oyuncunun doğru bir proje geldiği takdirde seriye yeniden dönebileceği ifade edilmişti. Fakat o günden bu yana, kısa süre önce gelen haber dışında bir gelişme yaşanmadı.

Karayip Korsanları 6'nın Yeni Başrolü Ayo Edebiri Olabilir

Altıncı filmin, gizli hazinelerin peşinde koşan daha genç bir oyuncu kadrosunu kucaklayacağı ve önceki filmleri süsleyen tanıdık yüzlerden uzaklaşacağı söyleniyor. Odaklanılan karakterin adının Anne olacağı ve muhtemelen 18. yüzyılın önde gelen gerçek hayattaki korsanlarından Anne Bonny’den ilham alınacağı belirtiliyor.

Karayip Korsanları 6 Filminde Johnny Depp Yerine Ayo Edebiri’nin Olacağı İhtimali Hayranları Kızdırdı

Sızıntı bilgiler henüz iddia aşamasını korurken hayranlar ise sosyal medyada şimdiden bu karara tepki göstermeye başladı. Karayip Korsanları hayranları, Johnny Depp’in başroldeki potansiyel yedeği hakkında söylentilerin yayılmasının ardından ayaklandı ve beklenen altıncı filmi boykot etmekle tehdit ediyor.

Film serisinin tutkulu bir destekçisi sosyal medyada “Depp yoksa izlemiyorum,” dedi. Diğer hayranlar da benzer şekilde olumsuz tepki verdi. “Depp olmadan kimse bunu izlemeyecek. Ne zaman öğrenecekler…” diyen bir izleyiciyi, “Dürüst olmak gerekirse bunların hiçbirini istemiyorum, Depp yoksa korsanlar artık umurumda değil…” gibi başka bir izleyici yorumu izledi. Ayrıca yeni yapımda Depp dışında kim alırsa alsın bir fiyasko olacağını, bunu yapacaklarına seriyi tamamen sonlandırmalarının daha mantıklı bir karar olacağını belirtenler de var.

- Reklam -

Karayip Korsanları 6 Jack Sparrow Johnny Depp

Ayo Edebiri’nin dümene geçme ihtimali gerçekleşirse, başrolünde Margot Robbie’nin yer alacağı spin-off yapımının kaderi de daha belirsiz bir hâl alabilir. Ancak zaten halihazırda 2020’de duyurulan projeyle ilgili bir gelişme yok gibi görünüyor.

Başka bir ihtimal olarak da Johnny Depp’in seriye döneceği ancak başrol olmayacağı ve belli sahnelerde yer alacağıyla ilgili. Stüdyonun kısmen Haiti’de geçen ve başrolünde Haitili bir kadının yer alacağı bir hikâye arayışında olduğu bildiriliyor. Yine de hayranlar, Jack Sparrow’un ön planda olmadığı bir Karayip Korsanları 6 filmi konusunda çekincelerini dile getirmekten geri durmuyor.

Karayip Korsanları 6 Ayo Edebiri

Ayo Edebiri’li bir Pirates of the Caribbean macerası sizce nasıl olur? Başrole Depp dışında başka hangi oyuncuları yakıştırıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynaklar: The News, Daily Mail

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Pozitif ayrımcılık yüzünden ırkçılık arttı. Irkçılık yapmak isteseler bu denli eleştiri almazlardı. Güzel bir Netflix akımı.

  2. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Neyse ya ben birşey demiyorum

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Karayip Korsanları Johnny Deep hariç kim oynarsa oynasın tutmaz.

  4. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    :smiley: Peki o zaman. (20 karakter)

  5. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Aynı şöyle oldum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Cillian Murphy'nin Yeni Projesi "Steve" Filmi Olacak

“Oppenheimer” ile Oscar Adaylığı Alan Cillian Murphy’nin Sıradaki Projesi Belli Oldu

Alfredo Castelli - Martin Mystere

“Martin Mystere”in Yaratıcısı Alfredo Castelli Yaşamını Yitirdi