in ,

Johnny Depp, ‘Doğru Proje Gelirse’ “Karayip Korsanları” Serisine Geri Dönme Fikrine Açık

Johnny Depp, “Karayip Korsanları 6” filmi ile maceraya kaldığı yerden devam edebilir. Yeni iddialar, ünlü aktörün Disney ile çalışmaya sıcak baktığını öne sürüyor.

Johnny Depp - Karayip Korsanları 6 - Geri Dönüş
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, dünyaca ünlü Karayip Korsanları serisine geri dönebilir. Yıldız aktöre yakın bir kaynak, doğru projenin gelmesi durumunda oyuncunun teklifi kabul edeceğini iddia ediyor.

Disney’in tema parklarından beyaz perdeye uzanan kârlı bir yolculuk olan Karayip Korsanları serisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İlk filmi 2003 yılında izleyicilerle buluşan Pirates of the Caribbean, 2017’ye dek toplam 5 yapımlık bir macerayı izleyicilerle buluşturmuştu.

O günden beri Karayip Korsanları 6 için bekleyişe geçen hayranlar, Depp ile eski eşi Amber Heard davası nedeniyle esen soğuk rüzlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşamıştı. Disney bu süreçte Johnny Depp ile çalışmama kararı alırken yerine Margot Robbie’nin geçeceği yeni bir film tasarlamıştı.

- Reklam -

Johnny Depp - Karayip Korsanları 6 - Dönüş İhtimali

Depp’in davadan aklanarak ayrılması ise Kaptan Jack Sparrow için bir ihtimali daha doğurdu. Her ne kadar yıldız aktörün dönüşü ilk etapta yalanlanmış olsa da aradan geçen zamanla yeni iddialar da ortaya çıkmaya devam etti.

Johnny Depp ve Karayip Korsanları İddiaları Yeniden Alev Aldı

Disney son olarak yakın dönemde bir Karayip Korsanları filmi yapacaklarını doğrulamıştı. Eski filmlerin ruhunun onurlandırılacağı öne sürülen bu yapımda Johnny Depp’in katılımına dair ise açık kapı bırakılsa da kesin bir ifade kullanılmamıştı.

Öte yandan Depp, seriden ayrılmak zorunda kaldığı dönem için kendisini ihanete uğramış gibi hissettiğini kaydetmişti. Şimdi ise Disney ile aktör arasındaki buzlar erimeye biraz daha yakın görünüyor.

People’ın haberine göre Depp’e yakın bir kaynak, daha önce asla geri dönmeyeceğini söylemesine rağmen aktörün olası bir Karayip Korsanları filmine dahil olmak için Disney ile yeniden görüşmeyi onaylayabileceğini kaydetti.

“Her şey mümkün. Eğer doğru bir proje gelirse oynayacaktır.”

- Reklam -

Kaynağın aktardığına göre Depp’in stüdyoya karşı sert tutumu artık yumuşamış durumda. Hayranlar için Jack Sparrow’un bir an önce açık denizlere çıktığını görmek istese de bu durum artık en azından eskisi kadar imkânsız görünmüyor.

Johnny Depp - Karayip Korsanları

Üstelik Jack Sparrow’un geri dönmesini isteyenler yalnızca Karayip Korsanları hayranları değil. Serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer da karakterin gelecekteki filmlerde neden yer alması gerektiğini şu sözlerle açıklamıştı:

“Yaptığı işte çok iyi ve oyuncular bu gibi şeylerden sonra kendilerini toparlayabiliyorlar. O iyi ve ve şefkatli bir birey. Güvenebileceğiniz müthiş birisi. Bence Johnny çok iyi bir dost ve inanılmaz bir sanatçı. Hayatta keşke olmasaydı dediğiniz şeyler yaşarsınız evet, ama o hâlâ yetenekli bir sanatçı.”

Depp ya da Disney’den ise konuya dair şimdilik resmi bir açıklama gelmedi.

Siz Johnny Depp’in dönüş ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İki gözümün çiçeği geri mi dönecek. :smiling_face_with_three_hearts:

  2. Avatar for edi_Cag edi_Cag dedi ki:

    Johny Deep’in dava mevzularından dolayı Karayip Korsanlarından ayrılması, Henry Cavill’in de Superman sevdasına Witcher kadrosundan çıkması aynı benim için. Onlarsız tadı olmayacaktı zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezon Grev

“House of the Dragon”ın 2. Sezon Çekimleri Grevden Etkilenmiyor

Rembrandt Kimdir? Hayatı Hakkında

Işığın ve Gölgelerin Ressamı Rembrandt Hakkında Bilmediğiniz 16 Gerçek