in ,

Marvel’da Yeni Kriz: “Fantastik Dörtlü” Filminin Senaryosu Yeniden Yazılıyor

Fantastik Dörtlü filmi senaryosu tekrar yazılıyor. Marvel yönetimi, çekimler başlamadan önce yapımın yeni yazarlarla revize edilmesine karar verdi.

Fantastik Dörtlü Filmi Senaryosu Yeniden Yazılıyor
- Reklam -
- Reklam -

Fantastik Dörtlü filmi senaryosu bir kez daha yazılıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin yıllardır beklenen uyarlaması, çekimler başlamadan önce senaryonun önemli bir revizyondan geçtiğini öne süren raporlar nedeniyle bir başka engelle daha karşılaşıyor.

2025 yılında gösterime girmesi planlanan süper kahraman filminin çekimlerine henüz başlanmadı. Son gelen haberlere göre çekimlerine bu yılın mayıs ayı başlarında başlanacağı söyleniyordu. Ancak sektörden Daniel Richtman ve rDCULeaks’in görüşlerine göre Marvel Studios mevcut senaryodan memnun değil ve kapsamlı bir değişiklik için yeni yazarları işe aldı.

Stüdyo çekim sürecine başlamadan önce senaryonun çizgi romandaki hallerine ve kendi evrenlerine mükemmel bir şekilde uyumlu olmasını sağlamaya kararlı görünüyor. Raporlar yeniden yazımların devam ettiğini ve Richtman’ın revize edilmiş senaryonun “bir ay içinde” son halini alacağını öne sürdüğünü gösteriyor. Ayrıca Fantastik Dörtlü senaryosunun ilk kez değişikliğe uğramadığı, bu son revizyondan önce de iki kez değişikliğe uğradığı dikkat çekiyor.

- Reklam -

Uzun süredir yapım aşamasında olan yeniden başlatma projesi, ilk olarak 2022’nin başlarında senaryoyu kaleme almaları için Jeff Kaplan ve Ian Springer’ı görevlendirmişti. Mart 2023’e gelindiğinde Marvel, senaryoyu yeniden yazması için Avatar: The Way of Water ile tanınan Josh Friedman’ı görevlendirdi. Son yeniden yazımlar, filmin prodüksiyon başlangıç tarihinin daha fazla gecikmeyle karşı karşıya kalabileceği ihtimalini ortaya koyuyor.

Fantastik Dörtlü Filmi Senaryosu Yeniden Yazılıyor

Fantastik Dörtlü Filmi Marvel Sinematik Evreni’ne Nasıl Bir Giriş Yapacak?

Fantastic Four macerası MCU’nun Çoklu Evreninin bir parçası olması planlanıyor ve bu da hayranlar arasında yüksek bir beklenti yaratıyor. Marvel’ın ayrıntılar konusundaki yaklaşımı nedeniyle ayrıntılar hâlâ gizemini koruyor. Başlangıçta Jon Watts’ın yönetmesi planlanan filmi Matt Shakman yönetecek. Filmin yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor. Ancak oyuncu kadrosunun çoğuna ilişkin resmi teyitler hâlâ belirsizliğini koruyor.

The Last of Us’tan Pedro Pascal’ın Mr. Fantastic ve The Crown’dan Vanessa Kirby’nin Görünmez Kadın rollerini üstlendiğine dair haberler gelse de bu konuda hâlâ resmi bir doğrulama yapılmadı. Stranger Things’ten Joseph Quinn’in Johnny Storm/Human Torch için en iyi seçim olduğu ve The Bear’dan Ebon Moss-Bachrach’ın Ben Grimm/The Thing için seçildiği söyleniyor. Ancak oyuncular rolleriyle ilgili sorular karşısında herhangi bir cevap vermekten çekiniyor.

- Reklam -

Fantastik Dörtlü Filmi Senaryosu Yeniden Yazılıyor

Fantastik Dörtlü’nün ilk uyarlaması 1994 yılında planlanmıştı ancak hiçbir zaman gösterime girmedi. Bunu 2005 ve 2007’de Tim Story’nin versiyonları izledi. 2015 yılında Josh Trank’in yeniden başlatması ekranlara geldi. Mevcut yeniden başlatma birkaç gecikmenin ardından 2 Mayıs 2025’te sinema salonlarına gelecek. Yine de son iddialar bu tarihin bir kez daha değişmesi mümkün gözüküyor.

Yıllardır beklenen Fantastik Dörtlü‘nün sonunda nasıl olacağını tahmin ediyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fandom Wire

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cem Karaca'nın Gözyaşları Filmi Gösterimden Kaldırıldı

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” Filmi Mahkeme Kararıyla Gösterimden Kaldırıldı

Kit Harington - Empire of Dirt Dizi - Başrol

“Game of Thrones” Yıldızı Kit Harington, Western Temalı “Empire of Dirt” Dizisinin Başrolünde Yer Alabilir