in ,

“Game of Thrones” Yıldızı Kit Harington, Western Temalı “Empire of Dirt” Dizisinin Başrolünde Yer Alabilir

Kit Harington “İngiliz Western’i” olarak tanımlanan “Empire of Dirt” dizisinde başrol ve yapımcı olarak yer alabilir.

Kit Harington - Empire of Dirt Dizi - Başrol
- Reklam -
- Reklam -

Kit Harington’ın yeni projesi vahşi batı unsurlarını bir araya getiren Empire of Dirt dizisi olabilir. Game of Thrones’un yıldızı, sıradaki macerası için görüşmelere başladı.

Deadline’ın haberine göre Kit Harington yeni dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Top Boy dizisinin yazarı Daniel West ile birlikte yapımcı koltuğunda oturması beklenen Harington, Empire of Dirt dizisiyle kendisini bir anda milyon dolarlık bir uyuşturucu çetesinin başında bulan Jake’in hikâyesini anlatacak. Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz netleşmezken Harington’ın başrolde yer alacağı tahmin ediliyor.

8 bölüm sürecek gerilim türündeki yapım şehir hayatına alışmış Jake’in kuzeninin düğünü için Lake District’teki ailesinin çiftliğine dönmesi sonrasında yaşananları konu alacak. Bu dönüşü sonrasında 15 yıldır dönmediği çiftliğin babası tarafından yasal olmayan şekilde uyuşturucu ticaretinde kilit bir noktada yer aldığını keşfeden Jake, kendisini ailesinin başına geçmiş halde bulacak.

- Reklam -

Kit Harington İngiliz Western’i “Empire of Dirt” Dizisi ile Ekranlara Çıkacak

All3Media International ortaklığında izleyicilerle buluşacak yapım hakkında konuşan Harington ve West, Empire of Dirt dizisinin bir tür İngiliz Western’i olacağını ifade ediyor:

“Galloways Ailesi geleneksel yaşantıların modern İngiliz gelenekleriyle çatıştığı bir dönemde kendi kimlikleriyle, travmalarıyla ve miraslarının yüküyle boğuşan, hayatta kalmaya çalışan bir aile.”

Dizinin yapımcısı ve New Pictures yöneticisi Willow Grylls ise dizinin “gerilim dolu, tehlikeli, eğlenceli ama her daim duygusal yoğunluğu olan,” bir yapım olacağını söylüyor.

Kit Harington - Empire of Dirt Dizi

- Reklam -

Western türüne hâkim olan Harington daha önce BBC imzalı mini tarihi drama dizisi Gunpowder’da yer almıştı. Daniel West’in yapımcı koltuğunda oturduğu dizi eleştirmenler ve izleyiciler tarafından da oldukça başarılı bulunmuştu. Dolayısıyla hayranlar Harington ve West ortaklığında ekrana gelecek yapım için şimdiden beklentileri yükseltmiş durumda.

Empire of Dirt hakkında yapımın konusu dışında herhangi bir ayrıntı netleşmedi. Dizinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise henüz açıklanmadı.

Kit Harington - Empire of Dirt - Game of Thrones

Sizin Kit Harington ve Daniel West ortaklığında geliştirilecek bu yeni diziden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastik Dörtlü Filmi Senaryosu Yeniden Yazılıyor

Marvel’da Yeni Kriz: “Fantastik Dörtlü” Filminin Senaryosu Yeniden Yazılıyor

Blink Twice Vizyon Tarihi - Zoë Kravitz

Zoë Kravitz İlk Defa Yönetmen Koltuğunda: Gerilim Türündeki “Blink Twice” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu