in ,

Zoë Kravitz İlk Defa Yönetmen Koltuğunda: Gerilim Türündeki “Blink Twice” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Blink Twice filmi için vizyon tarihi belli oldu. Ünlü oyuncu Zoë Kravitz’in ilk yönetmenlik tecrübesi olacak yapım, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Blink Twice Vizyon Tarihi - Zoë Kravitz
- Reklam -
- Reklam -

Blink Twice filmi ufukta gözüktü. Yıldız aktris Zoë Kravitz’in yönetmen koltuğunda yer alacağı yapımın oyuncu kadrosunda Channing Tatum ve Naomi Ackie gibi isimler yer alıyor.

Matt Reeves’in The Batman filminde Selina Kyle karakterine hayat veren, Mad Max: Fury Road, X: First Class, Spider-Man: Into the Spider-Verse ve Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gibi büyük prodüksiyonlu yapımlarla tanınan Zoë Kravitz ilk yönetmenlik deneyimine hazırlanıyor.

Deadline’ın haberine göre Blink Twice filmi Amazon MGM Studios imzası ile geliştirime aşamasını noktalamak üzere.

- Reklam -

Daha önce Pussy Island adıyla anılan ancak sonradan ismi değiştirilen filmde Channing Tatum teknoloji milyarderi Slater King karakterine hayat verecek.

Blink Twice Vizyon Tarihi - Zoë Kravitz Yönetmen

Zoë Kravitz’in İlk Filmi “Blink Twice” Ne Hakkında?

Blink Twice filmi, Slater King’in bir etkinlik sırasında tanıştığı Frida adlı garsonu özel adasındaki tatile davet etmesiyle başlıyor. İlk bakışta herkesin iyi vakit geçirdiği bu “çılgın” tatilde, zaman içerisinde bazı garip olaylar yaşanmaya başlıyor. Frida olan bitenin gerçekliğini sorgularken kendisini hayatta kalmak için gerçeği ortaya çıkartmak zorunda kalırken buluyor. Yapımda Frida karakteri Naomi Ackie tarafından canlandırılıyor.

Blink Twice’ta Tatum ve Ackie’nin yanı sıra Simon Rex, Christian Slater, Geena Davis, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan ve Alia Shawkat gibi oyuncular yer alıyor.

Kravitz filmi E.T. Feigenbaum ile birlikte kaleme alıyor. 35 yaşındaki sanatçıya yapımcı koltuğunda Bruce Cohen, Tiffany Persons ve Garret Levitz eşlik ediyor.

- Reklam -

Blink Twice - Zoë Kravitz

Amazon MGM’in yapımcılığını üstlendiği projede Tatum’un Free Association yapım şirketi, Kravitz’in This Is Important yapım şirketi ile Bold Choices yapımın diğer ortakları arasında.

2021 yılında duyurulan yapımın çekimleri Haziran 2022’de başladı. Kravitz yönetmenlik deneyimiyle ilgili olarak, “Bir film çekmek için neler gerektiği ve sürekli olarak kaç yangının söndürüldüğü hakkında çok şey öğrendiğini” dile getirmişti.

Blink Twice filmi ABD’de 23 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek. Türkiye için henüz bir yayın takvimi belirlenmedi.

Sizin Blink Twice filmi hakkındaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kit Harington - Empire of Dirt Dizi - Başrol

“Game of Thrones” Yıldızı Kit Harington, Western Temalı “Empire of Dirt” Dizisinin Başrolünde Yer Alabilir

Peri Masalı İncelemesi: Stephen King'den Masallar Dersi

Stephen King’den Mitler ve Masallar Dersi: “Peri Masalı” – İnceleme