in ,

“Thunderbolts” Yönetmeni Yeni Marvel Filmi Hakkında Konuştu: “Beklediğiniz Gibi Olmayacak”

Emmy adayı yönetmen Jake Schreier, yönetmenliğini üstleneceği “Thunderbolts” filmi hakkında konuştu ve alışılmışın dışında olacağını söyledi.

Thunderbolts Filmi Beklentilerden Farklı Bir Film Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Jake Schreier, yeni Marvel Sinematik Evreni filmi Thunderbolts hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda Beef dizisiyle aldığı Emmy adaylıklarıyla gündemde olan yönetmen, Marvel evrenine adım atmaya hazırlanırken filmle ilgili ipuçları verdi.

Jake Schreier, Beef dizisinin yönetmenliği ve yapımcılığı sayesinde Emmy adaylıkları kazandıktan sonra, Marvel Sinematik Evreni’nde Thunderbolts filminin yönetmen koltuğuna oturuyor. Ödüllü yönetmen, yeni projeye neden ilgi gösterdiğini ve ne tür bir yaklaşım benimseneceğini kısa bir süre önce açıkladı.

Thunderbolts Beklenmedik Bir Hikâye Anlatımı İle Geliyor

Thunderbolts, MCU’nun beşinci fazının son ayağını oluşturacak bir takım filmi olarak hayranların karşısına çıkacak. Ancak Schreier’a göre bu film beklenenin ötesinde bir anlatım sunacak. Kahraman olarak görülmeyen bireylerin bir araya geldiği bu takımın hikâyesi, Marvel evreninin alışılagelmiş anlatım kalıplarının dışına çıkacak.

- Reklam -

Thunderbolts Filmi Beklentilerden Farklı Bir Film Olacak Jake Schreier

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Thunderbolts ekibi, Bucky Barnes karakterini canlandıran Sebastian Stan önderliğinde David Harbour (Red Guardian), Florence Pugh (Yelena), Wyatt Russell (U.S. Agent), Hannah John-Kamen (Ghost) ve Olga Kurylenko (Taskmaster) gibi isimlerden oluşacak.

Schreier, yönetmenlik kariyerinde önemli bir adım olan Thunderbolts ile büyük bir film stüdyosunun yapımını yönetme fırsatını yakalarken, projenin onun kişisel ve profesyonel olarak nasıl bir etki yaratacağını da değerlendirdi. Özellikle de yönetmenin daha önce MCU projelerinin bazılarında ikinci ünite yönetmenliği deneyimi bulunuyor.

Büyük Beklentiler ve Yeni Perspektif

Schreier, Thunderbolts filminin benzersiz yaklaşımına ve Marvel evreninde beklenmeyen bir perspektife sahip olduğuna dikkat çekerek, bu yeni hikâyeyi yönetmen olarak anlatmanın heyecan verici ve aynı zamanda önemli bir meydan okuma olduğunu ifade etti.

Jon Watts’la olan bağlantısı, MCU’da ikinci birim yönetmenliği deneyimi ve Beef’in yıldızı Steven Yeun ile The Bear’ın çıkış yapan oyuncusu Ayo Edebiri’nin de yer aldığı ekiple çalışma konusundaki heyecanının yanı sıra Schreier, Marvel hikâye anlatımına getirdiği benzersiz yaklaşım nedeniyle söz konusu maceraya ilgi duyduğunu dile getiriyor.

- Reklam -

 “Marvel’da çok fazla şey yaptıklarını biliyorum ama bu bir devam filmi değil. Evet, bu karakterler daha önce de ortaya çıktı ama bu yeni bir hikâye ve bence insanların beklemediği çok farklı bir bakış açısına sahip bir hikâye. Bence bu heyecan verici ve üstlenmeye değer, gerçek bir meydan okuma gibi hissettirdi.”

"Thunderbolts" Yönetmeni Yeni MCU Filmi Hakkında Konuştu: "Beklediğiniz Gibi Olmayacak"

Şu an için senarist ve oyuncular grevi nedeniyle çekimleri henüz başlamadan duran film, anlaşmalar sağlandığında devam edecek ve 20 Aralık 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Thunderbolts filminden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Yani batıracağız mı demek istemiş?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus İptal Kampanyası

Disney Plus için Dünya Çapında İptal Kampanyaları Düzenleniyor

Embracer Group - Yüzüklerin Efendisi Lisans

“Yüzüklerin Efendisi” Lisansı Yılın İlk Çeyreğinde Embracer’ın Büyümesinde İtici Güç Oldu