in ,

Jamie Lee Curtis, “One Piece” 2. Sezonunda Dr. Kureha Rolünü Canlandırmak İstiyor

Jamie Lee Curtis “One Piece” 2. sezonda yer alabilir. Ünlü oyuncu grevlerin sona ermesiyle favori karakterini canlandırmak için görüşmelere başlayacak.

Jamie Lee Curtis One Piece 2. Sezonda Yer Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. sezon onayı almasının ardından hayranlar yeni karakterleri kimlerin canlandıracağını merak ediyor. Özellikle Jamie Lee Curtis’in Dr. Kureha rolünde olması gerektiği yönünde yoğun bir istek bulunuyor. Oscar ödüllü aktiris de Kureha karakterini canlandırmak istediğini ifade eden bir paylaşım yaparak grevler bittikten sonra bu konuda özellikle çalışacağını resmen duyurdu.

Jamie Lee Curtis Instagram üzerinden SAG-AFTRA grevinin sona ermesinin ardından Kureha’nın rolünü almaya çalışacağına dair takipçilerine söz verdi. Halloween yıldızının Eiichiro Oda’nın popüler mangasına ve animesine uzun süredir hayran olduğu biliniyor. Daha önce favori One Piece karakterinin Hasır Şapka ekibinin doktoru sevimli Tony Tony Chopper olduğunu açıklamıştı.

One Piece 2. sezonunda Chopper’ın yer alacağı Oda’nın 2. sezon duyuru videosu ile zaten kesinleşmişti. Chopper’la birlikte Dr. Kureha’nın da yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Hayranlar böylece mentor-öğrenci veya anne-oğul ilişkilerini canlı aksiyonla izleyebilecek. Yaratıcı ekip Arabasta hikâyesini de 2. sezonun tamamında ele almaya karar verirse Kaptan Smoker, Prenses Vivi, Nico Robin, Portgas D. Ace, Crocodile, Bon Clay gibi daha fazla önemli karakterin de tanıtılacağı biliniyor.

- Reklam -

Jamie Lee Curtis One Piece 2. Sezonda Yer Alabilir

Jamie Lee Curtis “One Piece” 2. Sezonda Konuk Oyuncu Olarak Yer Alabilir

One Piece dizisinde Hasır Şapkalar’dan Luffy rolünde Iñaki Godoy, Roronoa Zoro rolünde Mackenyu, Nami rolünde Emily Rudd, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde Taz Skylar yer alıyor. Bu oyuncuların yanı sıra Peter Gadiot (Shanks), Morgan Davies (Koby), Ilia Isorelys Paulino (Alvida), Aidan Scott (Helmeppo), Jeff Ward (Buggy), McKinley Belcher III (Arlong), Craig Fairbrass (Şef Zeff), Vincent Regan (Garp), Steven Ward (Mihawk), Langley Kirkwood (Kaptan Morgan) ve daha birçok isim bulunuyor. Japonca dublajlı versiyonunda ise karakterleir orijinal anime kadrosu seslendiriyor.

Oda’nın dünya çapında milyonlarca okuyucusu bulunan mangasına dayanan live-action Netflix dizisi, Şeytan Meyvesi yedikten sonra vücudunu lastik gibi kullanabilen bir korsan olan Monkey D. Luffy’nin maceralarını anlatıyor. Luffy ve ekibi, efsanevi hazine “One Piece”i aramak için egzotik adalar ve geniş okyanuslarla dolu fantastik bir dünyayı dolaşıyor.

- Reklam -

Jamie Lee Curtis One Piece 2. Sezonda Yer Alabilir

Dizi prömiyerinden sadece iki hafta sonra ikinci sezon için yenilenmişti. Ancak yenileme grev sırasında geldi, bu da Netflix’in en popüler yapımını geliştirmek için bir süre beklemesi anlamına geliyor. Dizinin yapımcılarına göre 2. sezonun yayınlanması için grev sonrasında en az 12-18 ay gerekebilir.

Jamie Lee Curtis’in Dr. Kureha rolüne uyacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: ComingSoon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hepsini geçtim Kaido ve Beyazsakal kimler olacak ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Dua: Varlık Ergen'den Gotik Şiirler

Varlık Ergen’in Gotik Şiir Kitabı “Kara Dua” Okurla Buluşuyor

John Travolta "The Movie Critic" Filminde Oynayabilir

John Travolta, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Filmi “The Movie Critic”te Yer Alabilir