in ,

John Travolta, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Filmi “The Movie Critic”te Yer Alabilir

John Travolta, ünlü yönetmen Quentin Tarantino’nun onuncu ve son filmi “The Movie Critic”in kadrosunda yer alabilir.

John Travolta "The Movie Critic" Filminde Oynayabilir
- Reklam -
- Reklam -

John Travolta, Quentin Tarantino’nun son filmi olacağı söylenen The Movie Critic’te başrol karakterini canlandırabilir. Ünlü aktörün, filmin iki başrolünden biri olacağı iddia ediliyor.

Sinema dünyasının en önemli yönetmenleri arasında gösterilen Quentin Tarantino emekli olmaya hazırlanıyor. Ünlü yönetmen kısa süre önce onuncu ve son filmi ile kariyerini noktalayacağını söylemiş ve 1992 yılında ilk filmi Reservoir Dogs’u çektiği yer olan Kaliforniya’ya döndüğünü ve kariyerini başladığı yerde bitireceğini açıklamıştı.

Yeni filmin oyuncu kadrosuna dair bazı iddialar ortaya atılmış durumda. Geçen günlerde ünlü yönetmenin birçok yapımında yer alan Samuel L. Jackson’ın kadroya dahil olduğu söylenmişti. Film eleştirmeni ve gazeteci Jeff Sneider, The Movie Critic filminde başrolde Jackson’a eşlik edecek ismin John Travolta olabileceğini paylaştı. Sneider’ın iddialarına göre filmde yer alacak oyuncuların seçimi tamamlandı fakat henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sneider haberi sosyal medya üzerinden John Travolta’nın Pulp Fiction’da canlandırdığı Vincent Vega karakterinin viral olan sahnesi ile paylaştı:

- Reklam -

“Tarantino’nun son filmi THE MOVIE CRITIC’te iki başrolü eski oyuncularına rol ayırdığını duydum. İşte onlardan biri…”

John Travolta, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Filmi "The Movie Critic"te Yer Alabilir

John Travolta ile Birlikte Bruce Willis de “The Movie Critic” Filminde Yer Alabilir

John Travolta dışında filmin kadrosunda olduğu söylenen bir diğer isim de Bruce Willis. Bu yılın başlarında Tarantino, The Daily Express’e demans tanısı almasının ardından Bruce Willis’i son kez sinemada görmek istediğini söylemişti. Üç oyuncu da (Travolta, Jackson ve Willis) yönetmenin 1994 yapımı Pulp Fiction filminde rol almıştı.

Tarantino’nun son filmine dair detaylar henüz netleşmese de 1977 yılında bir sinema eleştirmeninin hayatını konu anlatacak bir yapım olacağı söyleniyor. Ayrıca devam eden yazar ve aktör grevinden oldukça etkilenmiş durumda. Deadline’a konuşan Tarantino, filmin bir porno dergisi için eleştiri yazıları yazan gerçek bir eleştirmene dayandığını ve 1977’de Güney Kaliforniya’da geçtiğini söyledi.

- Reklam -

 “Ana akım filmler hakkında yazan ikinci dereceden eleştirmendi. Bence çok iyi bir eleştirmendi. Deli gibi alaycıydı. Eleştirileri, Howard Stern’ün ilk dönemleri ile Travis Bickle’ın bir film eleştirmeni olsaydı olabileceği şey arasında bir karışımdı.”

John Travolta, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Filmi "The Movie Critic"te Yer Alabilir

The Movie Critic filminin oyuncu kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve yeni sinema haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gamer Radar, Hype Beast

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jamie Lee Curtis One Piece 2. Sezonda Yer Alabilir

Jamie Lee Curtis, “One Piece” 2. Sezonunda Dr. Kureha Rolünü Canlandırmak İstiyor

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman

David Tennant’lı “Doctor Who” 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman