in , ,

David Tennant’lı “Doctor Who” 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman

Doctor Who 60. yıl özel bölümlerinden ilk detaylı fragman yayınlandı. David Tennant ve Catherine Tate aksiyona geri dönüyor.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 60. yıl özel bölümleri için yeni bir fragman yayınlandı. David Tennant ve Catherine Tate’in yıllar önce canlandırdıkları rollere geri döndüğü bu özel bölümlerde DW hayranlarını büyük sürprizler bekliyor.

Jodie Whittaker tarafından canlandırılan Doktor’un rejenerasyon sonrası vücudu nedeniyle bir kez daha Onuncu Doktor formunu almış durumda. Her ne kadar önceki doktor formunu almış olsa da kendisi 14. Doktor olarak özel bölümlerde yer alacak. Şimdi karakter tarih boyunca tanıştığı en önemli kişileri ziyaret edeceği yeni bir maceraya atılacak. Uzayın gölgesinde yeni bir tehdit ortaya çıkmış durumda ve Doktor, çok geç olmadan bu tehdidi durdurmak zorunda.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman

- Reklam -

Yeni fragman Donna Noble’ın (Tate) Doktor ile ayrılmak zorunda kaldıktan sonra yaşadıkları hakkında kısa bir özet sunuyor. Doktor eski yol arkadaşının hayatını kurtarmak için hafızasını silmişti. Donna Doktor ile yaşadığı maceraları hatırlarsa anında ölecek, hatta kader iki karakteri bir araya getirmeye çalışıyorsa bile. Tam bu aşamada yardıma ihtiyaç duyan Doktor, Kate Stewart (Jemma Redgrave) ve UNIT ekibini aramaya karar veriyor.

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümlerinden Yeni Fragman

Dizinin özel bölümlerinin kötü karakteri olan Toymaker’ı ise Neil Patrick Harris canlandırıyor. Dizinin klasik versiyonunda yer alan bu kötü karakter Doktor’un hayatını tehdit etmek için benzersiz stil anlayışını ve kötücül yeteneklerini kullanacak.

Yayınlanan uzun fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümleri Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

David Tennant’ın kariyerindeki en ikonik rollerden birine geri dönüşü seyircileri şimdiden heyecanlandırmış durumda. Ancak aktörün bu yeni performansı kısa süreli olacak. Dizi özel bölümlerin ardından normal sezon için geri döndüğünde 15. Doktor’u Ncuti Gatwa oynayacak. Bu değişim sahnesi 60. Yıl Özel Bölümleri fragmanının sonunda da izleyicilerin karşısına çıkıyor.

3 bölümden oluşacak olan 60. yıl özel serisi, Kasım 2023 içerisinde Britanya’da BBC’de, dünya çapında ise Disney Plus kanalında yayına girecek.

Doctor Who’nun uzun süredir beklenen özel bölümleriyle ilgili yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Travolta "The Movie Critic" Filminde Oynayabilir

John Travolta, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Filmi “The Movie Critic”te Yer Alabilir

Bob Ross Tablosu Satılıyor

Bir Kuşağın Hafızalarına Kazınan Ressam Bob Ross’un Canlı Yayında Yaptığı İlk Tablo 10 Milyon Dolara Satışa Çıktı