in

Neil Patrick Harris, Doctor Who Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katılıyor

Neil Patrick Harris, Doctor Who dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor. How I Met Your Mother’ın yıldızı, BBC yapımı bilimkurgu serisinin 60. yıl ekibinde yer alacak.

Neil Patrick Harris Doctor Who oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Neil Patrick Harris, Doctor Who dizisine katıldı. Ünlü oyuncu, BBC’nin klasikleşen uzun soluklu bilimkurgu dizisinin 60. yıl özel bölümünde yer alacak.

Uzun soluklu bilimkurgu dizisi Doctor Who önümüzdeki yıl 60. yıldönümünü kutlayacak ve BBC’nin de bu bölüm için bazı büyük planları var. Bu tarih aynı zamanda Jodie Whittaker’ın 13. Doktor rolünü bırakması ve Ncuti Gatwa’nın 14. Doktor olarak görevi devralacak olmasından dolayı da Doktorlar arasındaki rejenerasyonu ile aynı zamana denk geliyor.

Şu anki Doktor bir kez daha yüz değiştirmeye hazırlanırken, eski bir Doktor ve arkadaşı da 60. yıldönümü için sahneye çıkacak. Geçen ay, David Tennant ve Catherine Tate’in Doctor Who’ya geri dönecekleri açıklandı. Hâlâ 10. Doktor ve Donna Noble’ı oynayıp oynamadıkları açıklanmamış olsa da, hayranlar o tanıdık karakterlerin geri döneceğine inanıyor. Doctor Who ayrıca 60. yıldönümü için Yasmin Finney’i Rose’un yeni bir versiyonu olarak seçti ve bu çok Doktorlu macerada gerçekte neler olup bittiğine dair daha fazla soruyu gündeme getirdi. Şimdi, bazı yıldönümü sahnelerini çekmek için Doctor Who’ya başka bir ünlü isim daha katılıyor.

- Reklam -

Neil Patrick Harris, Doctor Who Dizisinin 60. Yıl Özel Bölümünde Kötü Bir Karakteri Canlandırabilir

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris, henüz açıklanmayan ancak muhtemelen kötü bir rolle Doctor Who’nun 60. yıl özel bölümü için oyuncu kadrosuna katılıyor. BBC’nin açıklamasına göre Harris, “gösterinin 60. yıldönümü kapsamında 2023’te yayınlanacak sahneleri” çekmek için diziye katılmış bulunmakta. Karakteri hakkında detaylar henüz açıklanmamış olsa da ilk bakış fotoğrafı yapılan açıklama ile yayınlandı.

Neil Patrick Harris Doctor Who

Yaklaşmakta olan bölümün başındaki isim olan Russell T. Davies, Harris’in oyuncu kadrosuna katılması hakkında şunları söyledi:

- Reklam -

“Stüdyo kapılarımızı güçlü bir isim olan Neil Patrick Harris’e açmak benim için büyük bir onur… ama kim, neden, ne oynuyor? Tüm bu soruların cevapları için sadece beklemeniz gerekecek. Fakat size şunun sözünü verebilirim, şu anda çektiğimiz şeyler ölçeğin dışında. Doktor’a dikkat edin!”

Yeni bölümün 2023 yılında geleceği biliniyor olsa da, tam çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Neil Patrick Harris’in de Doctor Who’nun özel bölümünde konuk oyuncu olarak yer alması konusunda neler düşünüyorsunuz? 60. yıl özel bölümünden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lady Gaga, Harley Quinn Rolü ile Joker 2 Kadrosuna Katılabilir

Lady Gaga, Harley Quinn Rolüyle Joker 2 Filminin Kadrosuna Katılabilir

sleepy hollow filmi yeniden

Sleepy Hollow Yeniden Film Oluyor: Yeni Başsız Süvari Yapımı Lindsey Beer’a Emanet