in

Engin Akyürek’li Disney Plus Dizisi “Kaçış”tan İlk Tanıtım

Kaçış dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. Disney Plus’ın Türkiye yapımı dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor.

Kaçış Tanıtım Fragmanı: Disney Plus Dizisi Engin Akyürek
- Reklam -
- Reklam -

Kaçış dizisi için ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Başrolünde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Disney Plus dizisi, yayın servisinin Türkiye özelinde hazırladığı ilk yapımlar arasında bulunuyor.

Disney’in dijital yayın servisi olan ve içerisinde Walt Disney, Marvel Studios, Star Wars, Pixar ve National Geographic gibi markaların içeriklerini paylaşan Disney+, 14 Haziran 2022 tarihinde resmi olarak Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. Uzun bir süredir ülkemize geleceği bilinen, resmi olarak ise Mart 2022’de Türkiye çıkış tarihi açıklanan servis, ayrıca yepyeni içerikler hazırlığında. Onlardan bir tanesi de, başrolünde Engin Akyürek’in yer aldığı ve sınır ötesinde bir Ezidi köyüne giden gazetecilerin teröristlerin elinden kurtulma macerasını konu alan Kaçış dizisi olacak. Yapımdan ilk kareler geçen haftalarda paylaşılmıştı.

Disney+’ın ilk Türk dizisinin diziyle ilgili ilk tanıtım fragmanı da kısa süre önce yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Kaçış Tanıtım Fragmanı | İZLE

O3 Medya ve Same Film’in yapımcılığını üstlendiği Kaçış’ın hikâyesini de, dizinin başrolü olan Engin Akyürek kaleme aldı. Ali Doğançay’ın senaryosunu yazdığı yapımın yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.

- Reklam -

Yayınlanan ilk tanıtım videosu yaklaşık 30 saniye sürüyor ve Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını Engin Akyürek’in canlandırdığı Mehmet’in gözünden seyirciye aktarılıyor.

Dram, macera ve aksiyonu bir araya getirecek dizide Akyürek’e ve Helvacıoğlu’na, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi farklı isimler de eşlik ediyor.

Henüz çıkış tarihi konusunda bir bilgi paylaşılmayan Kaçış’ın konusu ise şu şekilde:

“Dizi, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ çok yakında sadece Disney+’ta yayınlanacak.”

Kaçış’ın ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Engin Akyürek’li yeni Disney+ dizisinin nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Radyoaktif ötegezegenler yaşam

Radyoaktif Bozunmaya Uğrayan Ötegezegenlerin Yaşama Daha Elverişli Olduğu Tespit Edildi

Quantum Leap geri dönüyor bilimkurgu dizisi

Bilimkurgu Dizisi “Quantum Leap” Tam Sezon Onayı Aldı ve İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı