in ,

Donald Glover ve Maya Erskine’li Yeni “Mr. and Mrs. Smith” Dizi Uyarlaması Ertelendi

Mr. and Mrs. Smith dizisi Hollywood’daki grevler sebebiyle ertelendi. 2005 yapımı filmden uyarlanan yapım, Prime Video’da yayınlanacak.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Ertelendi
- Reklam -
- Reklam -

Mr. and Mrs. Smith dizisi ertelenen yapımlar arasına katıldı. Donald Glover ve Maya Erskine’in başrollerini paylaştığı Prime Video yapımı, 2005 tarihli ünlü filmden ilham alıyor.

Doug Liman’ın yönetmenliğinde 2005 yılında beyaz perdeye konuk olan aksiyon, suç ve komedi türlerindeki Mr. and Mrs. Smith kendisine geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmıştı. Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin başrollerini paylaştığı yapımın kadrosunda Adam Brody, Vince Vaughn ve Kerry Washington gibi isimler de yer alıyordu.

2021 yılında Donald Glover (Atlanta) ve Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) ortaklığında ekrana taşınacağı duyurulan yapım, sonrasında bazı anlaşmazlıklar nedeniyle ön geliştirme aşamasına ara vermek zorunda kalmıştı.

- Reklam -

Mr. and Mrs. Smith Film

Phoebe Waller-Bridge başlangıçta Glover ile birlikte dizinin yaratıcılığını üstlenmiş ve başrolde Glover’ın ortağı olmuştu. Ancak sonrasında yaşanan bazı yaratıcı farklılıklar nedeniyle Waller-Bridge projeden ayrıldı. Onun yerine ise Maya Erskine kadroya dahil edildi.

Waller-Bridge, Vanity Fair’a ayrılık kararını şu sözlerle açıklamıştı:

“Bu dizi üzerinde altı ay boyunca tüm kalbimle ve aklımla çalıştım. Onu gerçekten önemsedim. Hâlâ da önemsiyorum. Ve harika olacağını biliyorum. Ama bazen partiden ne zaman ayrılacağınızı bilmek gerekir. Bir vizyonun önüne geçmek istemezsiniz. Yaratıcı işbirliği bir evlilik gibidir ve bazı evlilikler yürümez.”

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Grevler Nedeniyle Ertelendi

Bu yaz Hollywood’da başlayan oyuncu ve senarist grevleri nedeniyle yapımın çıkış tarihi yeni bir erteleme kararıyla karşı karşıya.

Amazon Studios, daha önce Kasım 2023’te izleyicilerle buluşturmaya karar verdiği Mr. and Mrs. Smith dizisini 2024’e öteleme kararı aldı.

Yapımın tanıtım kampanyasına Donald Glover ve Maya Erskine’in de aktif olarak katılmasını isteyen Amazon; grev süreci tamamlanana dek bekleme yoluna gitti. Mevcut kurallar, grevler devam ederken herhangi bir oyuncunun yapımın tanıtım faaliyetlerine katılmasına engel oluyor.

- Reklam -

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Erteleme - Prime Video

Mr. and Mrs. Smith Dizisinin Konusu Hakkında Neler Biliniyor?

Mükemmel bir evlilik görüntüsü altında gerçek kimliklerini saklayan suikastçı bir çifte odaklanan Mr. and Mrs. Smith dizisinin konusu şu şekilde aktarılıyor:

Smith Ailesi’yle tanışın. Casuslukta ve evlilikte ortak olmak için kendi kimliklerinden vazgeçen iki yabancı: John ve Jane. Gizemli bir ajans tarafından birbirleriyle eşleştirilen bu ikiliyi her bölümde yeni bir görev ve ilişkilerinde yeni bir dönüm noktası bekliyor. Çatlaklar ortaya çıkmaya başladığında, birlikte kalmak için savaşmak zorunda kalacaklar. Çünkü bu evlilikte boşanmak bir seçenek değil.

Dizinin oyuncu kadrosunda Donald Glover ve Maya Erskine’e Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Robert Loftus, Tamara Torres, Katrina Canillas, Mart Rome ve Ralphy Lopez gibi isimler eşlik ediyor.

Mr. and Mrs. Smith dizisi 2024 yılı içerisinde Prime Video üzerinden yayına başlayacak.

Siz Mr. and Mrs. Smith dizisinden umutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kite Man: Hell Yeah! Dizisi - Fragman

DC Animasyon Dizisi “Harley Quinn”in Spin-off’u “Kite Man: Hell Yeah!” için İlk Fragman Yayınlandı

Vic Shade - Marvel - Avengers Inc Yeni Karakter

Marvel’ın “Avengers Inc.” Serisinin Yeni Üyesi Vic Shade Oldu