in ,

Marvel’ın “Avengers Inc.” Serisinin Yeni Üyesi Vic Shade Oldu

Vic Shade karakteri, Marvel’ın “Avengers Inc.” adlı yeni çizgi roman serisinde ekibe katılan son isim oldu.

Vic Shade - Marvel - Avengers Inc Yeni Karakter
- Reklam -
- Reklam -

Vic Shade, Marvel Comics’in Avengers Inc. serisi ile çizgi roman dünyasına geri dönüyor. Al Ewing’in yazarlığını üstlendiği ve Leonard Kirk ve Alex Sinclair’in çizerliğini yaptığı macera, hayranları alternatif evrenlerdeki farklı bir maceraya sürüklüyor.

Marvel’ın çizgi roman evreninde yaptığı yeni atılımlardan birisi olan Avengers Inc. ana zaman akışı dışında gerçekleşen bir macerayı konu alıyor. Gizemli bir güç tarafından öldürülen fakat daha sonrasında hayata geri döndürülen Victor Shade ve bu kötülüğün karşısında durmaya çalışan Wasp’ın merkezinde yer aldığı seri her bölümde farklı bir olayı takip edecek.

Vic Shade - Marvel - Avengers Inc

- Reklam -

Avengers Inc. serisinin resmi tanıtımı ise şu sözlerle yapılıyor:

“AKSİYON! GİZEM! MACERA! İsmi Janet Van Dyne. O bir kahraman. O bir ünlü. Bir katilin peşinde. Katilin ismi Victor Shade. O bir kötü. O bir muamma. Az önce öldürüldü. Ve ikili birlikte kendi gizemlerinden başlayarak Marvel evrenindeki her gizemi çözmeye çalışıyorlar. Al Ewing ve Leonard Kirk size Avengers tarzından yepyeni bir intikam hikâyesi getiriyor.”

Marvel’ın Yeniden Gün Yüzüne Çıkardığı Vic Shade Kimdir?

Marvel’ın alternatif zaman çizgisi içinde bulunan Earth-515 evreninde oldukça popüler kötüler arasında yer alan Victor Shade, ilk defa Hank Pym tarafından yaratılan bir android olarak okurların karşısına çıkmıştı. Project: New Vision programı altında üretilen iki varyasyondan birisi olan Shade, Hank Pym’in laboratuvarından çalınmış ve mevcut hükûmetleri devirmek için kullanılmıştı.

Vic Shade

Victor’un serinin gizemli kötünün kurbanı olması dışında, hayranlar onun hakkında çok az şey biliyor. Daha önce Vic Shade, Vision’ın sivil kimliğiydi olarak tanıtılmıştı. Ancak yeni seride kendisi açıkça ayrı bir kişi ve Marvel hayranlarına yeni bir karakterle karşı karşıya olduklarına dair güvence veriyor.

- Reklam -

Detective Noir tarzında ele alınan Avengers Inc. ise Victor Shade karakterini yeniden okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Serinin paylaşılan ilk sayfalarında Vision’ın ikonik zihin taşını taşımaya devam eden Shade’in ilerleyen sayılarda nasıl bir rol üstleneceği ise şimdiden merak konusu.

Marvel - Avengers Inc

Yılın en ilgi çekici çizgi romanlarından birisi olmaya aday Avengers Inc. ilk sayısıyla 13 Eylül 2023 tarihinde raflardaki yerini aldı. Wasp’ın gerçeği arayışı sırasında karşılaştığı Shade, kendisini kimin öldürdüğünü ve nasıl geri geldiğini anlamaya çalışacak.

Vic Shade - Marvel - Yeni Avengers Inc Serisi

Siz Avengers Inc. serisi ve Vic Shade hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve çizgi roman dünyasından yeni haberler için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Marvel, Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel bence Galactus’a artık hak ettiği değeri vermeli. Vision filan nedir abi, ortada baba gibi Galactus varken. Ver babayı evreni ele geçirsin. Ego’yu pipetle emciklesin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Ertelendi

Donald Glover ve Maya Erskine’li Yeni “Mr. and Mrs. Smith” Dizi Uyarlaması Ertelendi

Fizikçiler Suya Yazı Yazmayı Buldu

Fizikçiler ‘Suya Yazı Yazmanın’ Yolunu Buldu