in ,

“Buffy the Vampire Slayer” Dizisi Yeniden Çekiliyor

Buffy the Vampire Slayer dizisi yeni bir versiyonuyla tekrar ekrana taşınıyor. Yapımcı Dolly Parton sürece dair bilgi verdi.

Buffy the Vampire Slayer Dizisi Yeniden Çekiliyor
- Reklam -
- Reklam -

Buffy the Vampire Slayer dizisi reboot edilerek tekrar ekrana taşınacak. Bir döneme damga vuran fantazi/gençlik yapımı yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

90’ların ikonik TV dizisi Buffy the Vampire Slayer’ın yapımcılarından Dolly Parton, kısa bir süre önce dizinin geri dönme ihtimalini imâ etmişti. Business Insider’a verdiği özel bir röportajda konuşan Parton, kült klasiğin yeniden canlandırılmasıyla ilgili görüşmelerin sürdüğünü açıkladı ve potansiyel yeniden başlatma için duyduğu heyecanı dile getirdi.

Şirketi Sandollar Productions aracılığıyla orijinal yapımın kilit isimlerinden biri olan Parton, Buffy’yi ekranlara geri getirme çabalarının sürdüğünü söyledi. Projenin katılımcılarıyla ilgili spesifik detaylar açıklanmamış olsa da, yapımcının coşkusu potansiyel yeniden canlanmayı çevreleyen beklentiyi körükledi.

- Reklam -

Yeniden başlatma projesine dahil olmasının yanı sıra Parton, gençlik draması/korku dizisiyle ilgili güzel anılarını da paylaştı. Sete yaptığı sınırlı ziyaretlere ve farklı bir eyalette ikamet etmesi nedeniyle oyuncularla nadiren karşılaşmasına rağmen yapımdaki rolünden bahsetti. Kendisi ayrıca David Boreanaz’ın başrolünü oynadığı Angel adlı spin-off dizisinin de ortak yapımcısıydı.

Buffy the Vampire Slayer Dizisi Geri Dönüyor

Business Insider’a konuşan Parton, projeye tam olarak kimin dahil olduğunu belirtmese de şunları söyledi:

“Hâlâ bunun üzerinde çalışıyorlar. Onu geri getirmeyi ve yenilemeyi düşünüyorlar.”

Buffy the Vampire Slayer Dizisi Yeniden Çekimi için İlk Girişim Değil

1992’de vizyona giren Vampir Avcısı Buffy adlı komedi filmini de yöneten Fran Rubel Kuzui, 2009 yılında seriyi yeniden başlatma girişiminde bulundu. Ancak dizinin hayranları ve bazı oyuncuları projeye Joss Whedon’ın dahil edilmemesini eleştirdi. Haliyle proje pek de uzun sürmeden iptal edildi.

Yaklaşlık 10 yıllık bir zaman diliminin ardından 2018 yılında Whedon ile yapımcı ve senarist Monica Owusu-Breen, Buffy’nin siyah bir başrolle yeniden başlatılması için işbirliği yaptı. Bu kez de proje Buffy’yi siyahi bir oyuncunun canlandıracağını haberiyle hayranlardan tepki aldı.

- Reklam -

Buffy the Vampire Slayer Dizisi Geri Dönüyor

Geçen yıl birkaç orijinal oyuncu Slayers: A Buffyverse Story başlıklı bir Audible dizisi için yeniden bir araya geldi. Spike’a odaklanan ve Indira adında yeni bir avcıyı tanıtan bu sesli drama hayranlardan olumlu tepkiler aldı. Anthony Head, Charisma Carpenter, Juliet Landau, Emma Caulfield, Amber Benson, James Charles Leary ve Danny Strong da dizideki rollerini yıllar sonra sesli de olsa tekrarlamış oldu.

Buffy the Vampire Slayer Konusu Nedir?

Buffy the Vampire Slayer dizisi Joss Whedon önderliğinde ilk kez 1997 yılında yayınlanmaya başladı. Toplam 7 sezon süren macera, genç bir kadın avcı olan Buffy Summers’ın doğaüstü yaratıklara karşı savaşmasını ve dünyayı korumakla görevlendirilmesini anlatıyordu. Karakteri ise Sarah Michelle Gellar canlandırıyordu.

Buffy the Vampire Slayer Geri Dönüyor

Buffy’nin yanı sıra dizide Willow Rosenberg (Alyson Hannigan), Xander Harris (Nicholas Brendon), Rupert Giles (Anthony Head) ve Cordelia Chase (Charisma Carpenter) gibi karakterler yer alıyordu. Ayrıca sarı saçlı bir vampir olan Spike (James Marsters) ve melek yüzüne sahip bir vampir olan Angel (David Boreanaz) gibi karakterler de dizide önemli roller üstleniyordu.

Siz Buffy the Vampire Slayer dizisinin olası yeni versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Severance 2. Sezon Çekimleri

Apple TV+ Bilimkurgusu “Severance” 2. Sezonda Çekimler Başladı

Dragon Ball Daima Animesinden Yeni Fragman

“Dragon Ball Daima” Animesinden Yeni Fragman: “Ejder Topu” Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor