in , ,

Ünlü Rap Müzisyeninden “Attack on Titan” Animesine Saygı Duruşu Niteliğinde Parça

Megan Thee Stallion, GloRilla ile birlikte yaptığı yeni parçası “Wanna Be” ile ünlü anime dizisi “Attack on Titan”a saygı duruşunda bulunuyor.

Megan Thee Stallion'dan Attack on Titan Temalı Parça
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan şimdi de bir rap şarkısına konu oldu. Megan Thee Stallion, GloRilla’nın bu ay yayınlanan Wanna Be isimli rap parçasında popüler anime yapımına saygı duruşunda bulundu.

Anime kültürü, yıllar içinde kendine popüler kültürde geniş bir yer edindi. Bir zamanlar dar bir kitleye hitap eden bu endüstri, sınırları aşarak ünlü aktörler, profesyonel sporcular ve dünyanın en ünlü isimlerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Son günlerde rap dünyasının yıldızlarından Megan Thee Stallion’ın yeni şarkısında Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) animesine atıfta bulunması, animenin küresel etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.

- Reklam -

Rap müzisyeni GloRilla’nın bu ay yayınlanan Wanna Be isimli şarkısına konuk olan Megan Thee Stallion, Attack on Titan’a işaret ederek şu dizeleri söyledi:

“I’m the female titan / I’m steppin’ on b-tches / I’m showin’ my t-tties / I tore up the city.”

(“Ben dişi titanım / S-rtüklerin üzerine basıyorum / Göğüslerimi açıyorum / Şehri yıkıp geçiyorum.”)

Megan Thee Stallion'dan Attack on Titan Temalı Parça

Megan Thee Stallion’ın “Attack on Titan” Animesine Yaptığı Gönderme Ne Anlama Geliyor?

Stallion bu sözlerle, kendisini animedeki muazzam güce sahip Dişi Titan’la özdeşleştirerek kendisinin rap dünyasındaki konumuna bir gönderme yapıyor. Serinin kurgusunda kasabaları yerle bir eden bu titan, rapçinin söz konusu arenadaki hakimiyetini temsil ediyor.

GloRilla ve Megan Thee Stallion bu albümde birlikte çalışıyorlar. Megan Thee Stallion, Hot Girl Summer Tour adını taşıyan ABD turnesinde GloRilla tarafından desteklenecek. Hot Girl Summer Tour mayıs ve temmuz ayları arasında ABD ve İngiltere dahil Avrupa’da düzenlenecek.

- Reklam -

Attack on Titan Female Titan

Megan Thee Stallion’ın anime tutkusu ise hayranlarının hiç de yabancısı olmadığı bir durum. Rapçi daha önce Black Clover, JoJo’s Bizarre Adventure, My Hero Academia ve tabii ki Attack on Titan gibi serilere olan hayranlığını dile getirmişti. Yeni şarkısındaki bu atıf, uzun süredir beslediği bu tutkuyu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Müzik Dünyasından İsimlerin Anime Yapımlarına Gönderme Yapmaları İlk Değil

Anime ve hip-hop müziğinin iç içe geçmesi yeni bir olgu değil. Daha önce Lil Uzi Vert, Lupe Fiasco ve Denzel Curry gibi birçok ünlü isim, şarkılarında sevdikleri anime ve mangalara göndermelerde bulunmuştu.

Wanna Be parçasını hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz:

YouTube video

Megan Thee Stallion’ın yeni hamlesi, animeye duyulan küresel ilginin hip-hop kültürüne yansımasına bir örnek teşkil ediyor. Sizler de parça ve gönderme hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monopoly Filmi Margot Robbie ile Geliyor

Canlı Aksiyon “Monopoly” Filmi Margot Robbie ile Geliyor

Lord of the Rings The War of the Rohirrim Filmi Vizyon 2024

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmi “The War of the Rohirrim”in 2024 Bitmeden İzleyicilerle Buluşacağı Kesinleşti