in ,

Kim Kardashian, Ryan Murphy’nin Yeni Dizisinde Boşanma Avukatını Canlandıracak

Kim Kardashian’ın yeni dizisi yine bir Ryan Murphy yapımı olacak. Hulu’da yayınlanacak projede ünlü yıldız başkarakteri canlandıracak.

Kim Kardashian Yeni Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Kim Kardashian oyunculuk kariyerine yeni yapımlar eklemeye devam ediyor. Ünlü yıldız sıradaki projesinde bir kez daha Ryan Murphy ile beraber çalışacak.

43 yaşındaki sanatçı; modellik ve reality show performanslarının ardından son olarak izleyicilerin karşısına ünlü korku dizisi American Horror Story’de çıkmıştı. Kardashian, Ryan Murphy imzasıyla FX Networks ekranlarında yayınlanan American Horror Story: Delicate’te Siobhan karakterini canlandırmıştı.

Kim Kardashian’ın sıradaki projesi de bir başka Ryan Murphy yapımı olacak. Deadline’ın aktardığına göre oyuncu üst düzey bir boşanma avukatına hayat verecek. Yapım, The Kardashians programına da ev sahipliği yapan Hulu’da yayınlanacak. Bu, Murphy’nin Disney’deki yeni anlaşması kapsamında Disney TV Stüdyoları’nın bir parçası olan 20th Television’ın yapımcılığını üstlendiği ilk dizisi olacak.

- Reklam -

Kim Kardashian’lı Yeni Dizi Güçlü Bir Yaratıcı Ekibe Emanet

Kim Kardashian’ın yeni dizisi, Murphy’nin Feud: Capote Vs. The Swans’ında yazar olarak çalışan ve Brothers & Sisters’ın yaratıcısı Jon Robin Baitz ile Joe Baken tarafından kaleme alınacak. Hukuk draması olarak tanımlanan yapımda Kardashian, Los Angelas’ın en başarılı boşanma avukatını ve tamamı kadınlardan oluşan bir hukuk firmasının sahibini canlandıracak.

Kardashian ve Jenner’ı platformunda tutmak isteyen Hulu, bazı kaynaklara göre doğrudan ilk sezon siparişini vererek projeyi satın aldı.

Kim Kardashian Yeni Dizi Ryan Murphyx

Anlaşmalar üzerinde çalışılmaya devam edildiği aktarılırken kaynaklar yapımda ses getirecek oyunculara yer verileceğini öne sürüyor. Öte yandan yapımın 2024’ün sonlarında çekimlere başlayıp 2025’in başlarında izleyicilerle buluşturulması bekleniyor.

Kardashian, American Horror Story’nin  Danielle Valentine’ın Delicate Condition başlıklı romanından uyarlanan 12. sezonunda dikkat çeken bir performans sergilemiş ve yeni TV yapımlarının önünü açmayı başarmıştı.

- Reklam -

Kardashian ayrıca Netflix yapımı The Fifth Wheel filminde de başrolü canlandırmaya hazırlanıyor.

Kim Kardashian Yeni Dizi Hulu

Murphy yetenekli sanatçıların oyunculuğa geçişine yardımcı olmasıyla tanınıyor. Ünlü yapımcı birkaç yıl önce Lady Gaga’ya AHS’te ilk önemli rolünü vermişti. Gaga daha sonra A Star Is Born filminde rol almış ve performansıyla Oscar oyunculuk adaylığı kazanmıştı.

Kim Kardashian’ın American Horror Story’deki performansını nasıl bulmuştunuz? Yeni yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Supernatural 16. Sezon Gelecek mi

Fenomen Dizi “Supernatural” 16. Sezonuyla Geri Dönebilir

BoJack Horseman Hakkında Bilgiler - Netflix

“BoJack Horseman” Hakkında Bilmiyor Olabileceğiniz 10 İlginç Detay