in ,

Fenomen Dizi “Supernatural” 16. Sezonuyla Geri Dönebilir

Supernatural 16. sezon yolda olabilir. Jared Padalecki ve Jensen Ackles, ‘geri dönüşün’ sinyalini verdi.

Supernatural 16. Sezon Gelecek mi
- Reklam -
- Reklam -

Supernatural 16. sezon için çalışmalar başlamış olabilir. Dizinin başrollerini paylaşan Jared Padalecki ve Jensen Ackles ikilisi geri dönüş ihtimalini değerlendirdi ve hayranlara, “Beklemede kalın,” mesajı verdi.

TV tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan Supernatural yolculuğuna 2005 yılında başlamış ve 2020’ye dek 327 bölüm boyunca hayranlarını peşinde sürüklemeyi başarmıştı. 15. sezon ile ekranlara veda eden yapım, 2022’de The Winchesters adlı spin-off ile evrenini genişletmişti.

Jared Padalecki (Sam Winchester) ile Jensen Ackles (Dean Winchester) ikilisinin başrollerini paylaştığı ilk dizinin ardından gelen yeni macera Winchester Ailesi’nin geçmişini takip etmişti. Ancak bu yapım ilk sezonun ardından iptal edilerek pek de yankı uyandıramamıştı.

- Reklam -

Supernatural 16. Sezon

Şimdi ise Winchester Kardeşler’in ekrandaki yolculuğunun devam edebileceğine dair yeni bir ihtimal ortaya çıktı.

Supernatural 16. Sezon Çıkacak mı?

Hawaii’deki 2023 Creation Honolulu etkinliğine konuk olan Jared Padalecki ve Jensen Ackles, Supernatural 16. sezonun yolda olup olmadığına dair konuştu.

Padalecki, karakterleri geri getirme konusunda tartışmalar olduğunu açıkladı. Ackles da bu söze katılarak 16. sezon hakkında görüşmeler belirtti.

Padalecki: Bazı fikirlerim var. Umarım artık yazarlar ve oyuncular geri döndüğüne göre hepimiz bir araya geliriz.

Ackles: Bizi izlemeye devam edin. Bu konuyla ilgili bazı görüşmeler yapılıyor.

- Reklam -

Bir spin-off olan The Winchesters, 1970’lerde yaşayan John ve Mary Winchester’ı takip etmiş ve Meg Donnelly ile Drake Rodger; Sam ve Dean’in anne babasını canlandırmıştı. The CW’nun Nextar’a geçmesiyle bu projeden vazgeçilmiş, geliştirilen diğer Supernatural projelerinin de sonuna gelinememişti.

Supernatural 16. Sezon Dizi

Dolayısıyla Padalecki ve Ackles’ın hâlâ görüşmelerin devam ettiğini açıklamaları, olası bir devam sezonunu işaret ediyor olabilir.

Yeni proje Supernatural 15. sezon finalinde yaşananlardan sonra başlayabilir. Ancak projenin hangi kanalda ya da akış servisinde yayınlanacağını bilmeden, Sam ve Dean’in dönüşü üzerine konuşmak için oldukça erken.

Supernatural 16. Sezon ihtimaline siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en son gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    16 sezon nedir ?
    En baba dizi 5 sezon.
    Bu kadar mı orjinal fikir bulamayan garanticisiniz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harley Quinn Çizgi Romanı - Marilyn Monroe

Harley Quinn Yeni Çizgi Romanında İlhamını Marilyn Monroe’dan Alıyor

Kim Kardashian Yeni Dizi

Kim Kardashian, Ryan Murphy’nin Yeni Dizisinde Boşanma Avukatını Canlandıracak