in ,

Harley Quinn Yeni Çizgi Romanında İlhamını Marilyn Monroe’dan Alıyor

Yeni “Harley Quinn” çizgi romanı “Black + White + Redder”ın 6. sayısı, suç dehasını Marilyn Monroe’dan ilhamla tasvir ediyor.

Harley Quinn Çizgi Romanı - Marilyn Monroe
- Reklam -
- Reklam -

Harley Quinn: Black + White + Redder çizgi romanının 6. sayısı, Marilyn Monroe’dan esinlenen kapak tasarımıyla ön plana çıkıyor. DC Comics evreninin sevilen karakteri Quinn, suça tarz kazandırmaya hazırlanıyor.

32 yıl önce ilk defa çizgi roman panellerinde yer almaya başladığından bu yana Harley Quinn DC’nin gardırobunu sonsuz bir şekilde genişletmeyi başaran nadir karakterlerden birisi oldu. James Gunn imzalı The Suicide Squad, Harley Quinn animasyon dizisi ve birçok hayran çalışması suçun çılgın kadınını farklı şekillerde ve tarzlarda ele almıştı. Ancak Jenny Frison’ın çizerliğini üstlendiği Harley Quinn: Black + White + Redder serisinin 6. sayısı ikonik karakteri çok daha farklı şekilde kapağına taşıyor.

Harley’nin Marilyn Monroe’dan ilham alan yeni görünüşü sadece ikonik film yıldızının tarzını değil aynı anda serinin siyah, beyaz ve kırmızı tonlarını da bünyesinde barındırıyor. Quinn’in dikkat çekici bir makyaj ve omuzlarının etrafına dolamış kızıl tüylü boya ile tamamladığı siyah elbisesi karakterin özünü ortaya koymayı hedefliyor. Çalışma, Hollywood’un ünlü isimlerinden Marilyn Monroe’ya saygı duruşu niteliği de taşıyor.

- Reklam -

Harley Quinn Çizgi Romanı - Marilyn Monroe - Black + White + Redder

Harley Quinn: Black + White + Redder Çizgi Romanında Marilyn Monroe Rüzgârları

Haziran 2023 tarihinde raflarda yerini almaya başlayan DC’nin yeni çizgi roman serisi Harley Quinn: Black + White + Redder çıkış yaptığı tarihten itibaren kendisine has bir okur kitlesine erişmeyi başardı.

Yazarlık koltuğunda Tini Howard, Bruno Redondo ve Deniz Camp’ın yer aldığı antolojik serinin çizerliğini ise Babs Tarr ve Fabio Veras üstleniyor. 6. sayısı ile son bulacak seri Poison Ivy ve Catwoman’ın da dahil olacağı kaos dolu bir geceye ev sahipliği yapacak.

Harley Quinn Çizgi Romanı - Black + White + Redder - - Marilyn Monroe

- Reklam -

Yaklaşan son sayıda Quinn’in kendine has tarzının yanı sıra karakter gelişimini bir sonraki adıma taşıyan hikâyeler de yer alacak. Bruna Redondo’nun yazar ve çizerliğini yaptığı eser Quinn’i “kendisi tanıma yolunda boyutlar arası bir maceraya” sürükleyecek.

Harley Quinn: Black + White + Redder çizgi romanı 19 Aralık 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz Quinn’in yeni görünümü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, çizgi roman dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dragon Age: Dreadwolf Fragmanı

BioWare’ın Ünlü Oyun Serisi “Dragon Age”in Yeni Macerası “Dreadwolf”tan Fragman

Supernatural 16. Sezon Gelecek mi

Fenomen Dizi “Supernatural” 16. Sezonuyla Geri Dönebilir