in ,

Marilyn Monroe’nun Hayatına Odaklanan “Blonde” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Blonde filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Ana de Armas’ın başrolünde yer aldığı Netflix yapımında yönetmen koltuğu Andrew Dominik’e emanet.

blonde filmi fragman netflix
- Reklam -
- Reklam -

Blonde filmi için yepyeni bir fragman paylaşıldı. Netflix’in Ana de Armas’ın bir döneme damga vuran aktris Marilyn Monroe’yu canlandırdığı tarihi kurgu uyarlaması ufukta gözüktü.

Chopper, Killing Them Softly ve The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ile tanınan Andrew Dominik tarafından yönetilen yapım, doğrudan Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Some Like It Hot, The Seven Year Itch ve Gentlemen Prefer Blondes gibi klasikleşmiş yapımlarda rol alan ve ürkütücü bir hayat hikâyesine sahip olan Monroe’nun hayatı bir kez daha ekrana taşınıyor. Film, Joyce Carol Oates’ın 2000 yılı çıkışlı aynı adlı eserinden adapte ediliyor.

- Reklam -

17 yaş sınırı ile izleyicilerle buluşacak olan Blonde, Monroe’nun kariyerinin baş döndürücü yükselişini takip edecek. Yıldız sanatçının Başkan John F. Kennedy (Caspar Phillipson) ile yaşadığı iddia edilen ilişkisi de dahil olmak üzere sanatçının hayatıyla ilgili en kötü şöhretli mitlerden bazılarını konu alacak.

Blonde Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yapıma dair daha önce 45 saniyelik bir tanıtım filmi yayınlanmıştı. Yeni fragman ise yapımın hem siyah beyaz hem de renkli geçişlere sahip olduğunu ortaya koyuyor. Bu stilin, Kenneth Branagh’ın yarı otobiyografik filmi Belfast’ta olduğu gibi Marilyn Monroe ile onun gerçek kimliği Norma Jean Mortensen arasındaki farkı vurgulamak için tercih edildiği de yapılan yorumlar arasında.

Filmin oyuncu kadrosunda Ana de Armas’a eşlik edecek bazı isimler şu şekilde: Adrien Brody, Garret Dillahunt, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson, Scoot McNairy, Sara Paxton, Rebecca Wisocky, Xavier Samuel ve Toby Huss.

Blonde fragmanı marilyn monroe

- Reklam -

Yapımın yönetmeni Andrew Dominik, daha önce yaptığı bir açıklamada filmin “izleyiciler için rahatsız edici birçok tarafı olacağını” ifade etmişti. Başrol Ana de Armas ise yapım için “en cüretkâr, pişmanlıktan uzak ve feminist yaklaşım” tanımlamalarını kullanmıştı.

Geri sayımı devam eden Blonde filmi dünya galasını Venedik Film Festivali’nde yapacak. Yapımın Netflix kütüphanesine ekleneceği resmi tarih ise 23 Eylül 2022.

Sizin Blonde filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Memo Tembelçizer söyleşi

Memo Tembelçizer: “Sanatın Üzücü, Korkutucu, İğrendirici ve Utandırıcı Olması Gerekir”

Out of My Mind Filmi Disney Plus

“İçimdeki Müzik” Disney+ Filmi Oluyor: Melody’nin Hikâyesi Ekranlara Taşınıyor