in ,

Ana de Armas’ın Marilyn Monroe’yu Canlandırdığı “Blonde” Filminden Fragman

Blonde filmi için ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Yönetmenliğini Andrew Dominik’in üstlendiği yapımda, yıldız ismi Ana de Armas canlandırıyor.

Blonde fragmanı netflix marilyn monroe
- Reklam -
- Reklam -

Blonde filmi için kısa fragmanı yayınlandı. Marilyn Monroe’yu Ana de Armas’ın oynadığı yapım bu sonbahar Netflix üzerinden sinemaseverlerle buluşacak.

17 yaş sınırı ile yayınlanacağı açıklanan yapım, Joyce Carol Oates imzalı eserden ekrana taşınıyor. Biyografi, drama ve gizem türlerini paylaşan yapımın yönetmenliği ve senaryosu Andrew Dominik’e ait.

Filmin oyuncu kadrosunda Ana de Armas’a eşlik eden isimlerden bazıları şu şekilde: Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel ve Evan Williams.

- Reklam -

Netflix’in Blode filmi için yayınladığı resmi özet ise şu şekilde:

“Film, Hollywood’un en köklü ikonlarından Marilyn Monroe’nun hayatını cesurca yeniden canlandırıyor. Blonde, Monroe’nun Norma Jeane olarak yaşadığı değişken çocukluğundan yıldızlığa yükselişine ve romantik ilişkilerine kadar, onun kamusal ve özel kişilikleri arasında genişleyen ayrımı keşfetmek için gerçek ve kurgu çizgilerini bulanıklaştırıyor.”

Blonde Fragmanı | İZLE – Marilyn Monroe Filmi

YouTube video

Filmin başrolü De Armas, geçen günlerde Netflix Queue’ya verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

“Andrew’un tutkusu en başından beri çok açıktı: Marilyn Monroe’nun hayatının bir versiyonunu kendi merceğinden anlatmak. Dünyanın sadece Marilyn olmanın değil, aynı zamanda Norma Jeane olmanın da nasıl bir his olduğunu deneyimlemesini istedi. Bunu, hikâyesine bugüne dek gördüğüm en cüretkâr, pişmanlıktan uzak ve feminist yaklaşım olarak buldum.”

Yönetmen Andrew Dominik, daha önce Vulture’a verdiği söyleşide Blonde filminin “herkes için rahatsız edici bir tarafa” sahip olacağını da açıklamıştı.

- Reklam -

Blonde fragmanı marilyn monroe

De Armas ayrıca, bu film için neredeyse bir yıl boyunca her gün çalıştıklarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti:

“Joyce’un romanını okudum. Yüzlerce fotoğraf, video, ses kaydı, film… elime geçen tüm materyalleri inceledim. Filmdeki her sahne mevcut bir fotoğraftan ilham alıyor. Fotoğraflardaki ayrıntıları inceleyip derinleirnde neler olduğunu tartışırdık. İlk soru her zaman, ’Norma Jeane burada ne hissediyordu?’ oldu. Onun hikâyesinin insani tarafını anlatmak istedik. Marilyn’i dünyanın en görünür insanı yapan şey şöhretidir. Ama aynı zamanda Norma’yı en görünmez yapan şey de buydu.”

Blonde filmi 23 Eylül 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizin filmden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Ana de Armas Marilyn olamayacak kadar karakteristik bir yüze sahipmiş diye hissettim fragmanı izlerken. Joaquin phoenix’in joker’i gibi bir titreşim de vermiyor değil fragman.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Hayret siyahi oyuncu oynatmamışlar :slight_smile:

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Direkt filmi siyah beyaz çekmişler xd

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Emrah Serbes yeni kitap tepki

Emrah Serbes’in Yeni Kitabı Tepki Topladı

Samuel L. Jackson, Oscar Tuzağı Filmleri Neden İstemediğini Açıkladı

Marvel’ın Yıldızı, ‘Oscar Tuzağı’ Filmlerde Oynamak Yerine Nick Fury Olmayı Tercih Ettiğini Açıkladı