in

Supernatural’ın Öncesini Konu Alan “The Winchesters” Dizisinde Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Winchesters çıkış tarihi belli oldu. Ünlü fantastik dizi Supernatural’ın öncesinde geçenleri konu alacak The CW yapımı ufukta gözüktü.

the winchesters çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Winchesters çıkış tarihi açıklandı. Bir döneme damga vuran fantastik drama Supernatural’ın öncesinde geçenleri takip edecek yeni The CW dizisinde prömiyer belli oldu.

Yaratıcı koltuğunda Eric Kripke’nin yer aldığı ve başrollerinde Jared Padalecki (Sam Winchester) ile Jensen Ackles (Dean Winchester) ikilisinin bulunduğu Supernatural, 15 sezon boyunca destansı bir hikâyeyi takip etmişti. Kendisine geniş bir izleyici kitlesi bulan dizi, 2005 – 2020 yılları arasında toplamda 327 bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkmış ve 3 defa Primetime Emmys’e aday gösterilmişti.

Geçen yıl, Supernatural evrenini genişleteceğini açıklayan The CW, yapımdan ilk fragmanı bu mayıs ayında paylaşmıştı. Şimdiyse dizinin ilk bölümünün önümüzdeki sonbaharda yayınlanacağı açıklandı.

- Reklam -

The Winchesters Çıkış Tarihi Açıklandı: Supernatural Evreni Genişliyor

Nextar’a satılacağı konuşulan The CW kanalı, Güz 2022 programı hakkında veren bir liste yayınladı. Programda Supernatural spin-off’u The Wichesters için de resmi prömiyer tarihi ortaya çıkmış oldu.

Dizinin ilk bölümü 11 Ekim 2022 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Böylece Supernatural evreni, Cadılar Bayramı sırasında bir kez daha yayında olacak.

Dizinin anlatıcılığını orijinal diziden Jensen Ackles’ın üstleneceği yapımda, Sam ve Dean kardeşlerin ebeveynleri John ve Mary Winchester’ın köken hikâyesi konu alınacak.

John Winchester karakteri Drake Rodger (The In Between), Mary Campbell ise Meg Donnelly (American Housewife) tarafından canlandırılıyor.

the winchester çıkış tarihi supernatural

The Winchesters dizisi John ve Mary’nin nasıl tanıştığını, yalnızca aşklarını değil, ikilinin dünyayı kurtarmak için neleri ortaya koyduğunu da takip ediyor. Vietnam’daki savaştan evine dönen John, babasının gizemli geçmişinin peşine düşerken 19 yaşındaki iblis avcısı Mary ile tanışıyor ve hikâye böylece başlıyor.

- Reklam -

Dizinin yazarlığını Supernatural, Cursed ve The Cape ile tanınan Robbie Thompson üstleniyor.

Jensen Ackles ve Danneel Ackles, Chaos Machine Productions aracılığıyla yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Pilot bölümün yönetmenliği ise Glen Winter’a emanet edildi.

Dizi, Warner Bros. Television ve CBS Studios ile beraber Chaos Machine Productions imzalarını taşıyor.

The Winchesters’ın ilk sezonunun toplamda 13 bölümden oluşması bekleniyor.

Sizin bu diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zellenbur'un Sıradan Bir Günü - Metin Nart

Metin Nart’ın Öyküleri “Zellenbur’un Sıradan Bir Günü” Kitabında Bir Araya Geliyor

God of War: Ragnarök çıkış tarihi

Yeni God of War Oyunu Ragnarök’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu