in ,

Yeni God of War Oyunu Ragnarök’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

God of War: Ragnarök çıkış tarihi duyuruldu. Sony Santa Monica Studio tarafından geliştirilen oyun bu sonbahar yayında olacak.

God of War: Ragnarök çıkış tarihi
- Reklam -
- Reklam -

God of War: Ragnarök çıkış tarihi açıklandı. PlayStation’ın merakla beklenen yapımı bu yıl bitmeden oyunseverlerle buluşacak. Ayrıca oyunun Türkçe altyazı desteği ile piyasaya sürüleceği aktarılıyor.

Sony’nin uzun zamandır beklenen yeni God of War oyunu için tarih gözüktü. Sony Santa Monica Studio tarafından yapılan açıklamaya göre, 2018 yılında hakkında ilk haberleri duyulann devam oyununun bu yılın sonlarında geleceği doğrulandı.

PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinden çıkışını yapacak yapım bir aksaklık olmaması durumunda, 9 Kasım 2022 tarihinde piyasaya sürülecek. Daha önce çıkan söylentiler, yapımın 2023 yılına kalmış olabileceğini öne sürmüştü. Sony böylece bu iddiaları yalanlamış oldu.

- Reklam -

Oyun devi ayrıca God of War: Ragnarök için Baba ve Oğul başlıklı sinematik bir fragman paylaştı. Kratos ve Atreus’un karşılaşacağı yeni tehlikeler dikkat çeken tanıtım için herhangi bir oynanış görüntüsüne yer verilmedi.

God of War: Ragnarök Fragmanı

YouTube video

30 saniyelik kısa fragman Kratos ve Atreus’un yeni macerasının nasıl bir tona sahip olacağını ortaya koyuyor. Öte yandan oyunun detaylarına dair parçalar hâlâ saklanmaya devam ediyor.

God of War’da yaşananlardan üç yıl sonra geçecek Ragnarok; Kratos ve artık ergenliğine adım atmış olan oğlu Atreus’un savaş tanrısı Try’ı arayışını takip edecek.

İlhamını İskandinav mitolojisinden alan oyun, Norveç’in antik çağlarında geçecek.

Ragnarök, İskandinav mitolojisinde “Tanrıların Alacakaranlığı” olarak anılıyor ve bir tür kıyamet olarak tanımlanıyor.

- Reklam -

Oyunun standart versiyonunun yanı sıra, Digital Deluxe, Collector’s ve Jotnar sürümleri de yayınlanacak.

God of War: Ragnarök Kaç Para Olacak?

God of War Ragnarok PS4’te 59,99 ABD Doları, PS5’te 69,99 ABD Doları ile satışa sunulacak. Oyunun Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

Oyunun Collector’s ve Jötnar versiyonların hakkındaki detaylara aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz:

YouTube video

Oyunun yönetmenliğini Eric Williams, yapımcılığını Cory Barlog üstlenirken yapımdaki besteler Bear McCreary imzasını taşıyor. Ragnarök, 2022 yılının en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor.

Siz çıkış tarihi ve yeni fragman hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the winchesters çıkış tarihi

Supernatural’ın Öncesini Konu Alan “The Winchesters” Dizisinde Çıkış Tarihi Belli Oldu

Devasa Büyüklükte Ozon Deliği Tespit Edildi

Tropikal Bölge Üzerinde Beklenmedik Büyüklükte Bir Ozon Deliği Tespit Edildi