in , ,

Kim Kardashian’lı “American Horror Story: Delicate” için Fragman Yayınlandı

“American Horror Story: Delicate” için fragman yayınlandı. Ünlü korku antolojisi 12. sezon ile FX Networks ekranlarına geri dönüyor.

American Horror Story: Delicate Fragmanı - FX
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Story: Delicate fragmanı paylaşıldı. FX Networks, başrollerinde Emma Roberts, Cara Delevigne ve Kim Kardashian’ın bulunduğu korku dizisinden ilk tanıtımı yayınladı.

Korku türünün alt dallarından “body horror” (vücut korkusu) türüne odaklanacağı öne sürülen American Horror Story 12. sezon ile geri dönüyor.

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisi tarafından yaratılan ve ilk sezonu 2011’de yayınlanan American Horror Story dizisi bugüne dek 16 Primetime Emmy ödülü kazandı.

- Reklam -

Her sezonu farklı bir temaya odaklanan korku antolojisinin 12. sezonu, AHS tarihinde ilk defa bir edebiyat uyarlamasını ekrana taşıyacak. Amerikalı yazar Danielle Valentine’ın Delicate Condition başlıklı romanını TV’ye adapte eden Delicate sezonu, sıkıntılı bir hamilelik süreci yaşayan bir karakterin gerilim dolu hikâyesini takip edecek.

American Horror Story: Delicate Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ira Levin’in 1967 tarihli korku romanı Rosemary’s Baby’nin modern ve feminist bir uyarlaması olarak tanımlanan Delicate sezonu, aynı zamanda Halley Feiffer’ın başyazarlık koltuğuna geçmesine de ev sahipliği yapıyor. Feiffer daha önce American Crime Story ve Mozart in the Jungle yapımlarıyla adından söz ettirmişti.

American Horror Story 12. sezon hikâyesi bebek sahibi olmaya çalışan bir aktrisin bilinmeyen kötücül bir gücün bunu engellemek için elinden gelen her şeyi yaptığından şüphelenmeye başlamasını konu alıyor.

Yapımda Kim Kardashian Siobhan Walsh karakterini, Emma Roberts Anna Victoria Alcott karakterini, Cara Delevingne ise Ivy Ehrenreich’i canlandırıyor.

American Horror Story: Delicate Fragman - FX

Fragman, Emma Roberts’ın canlandırdığı Anna Victoria Alcott karakterinin kariyer hedefleri ile çocuk sahibi olma arzusu arasında denge kurmaya çalışmasını gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Tanıtımda ürkütücü stalker’lar, halüsinasyonlar, şüheli kan lekeleri, şeytani keçiler gibi birçok korku unsuru göze çarpıyor.

Dizinin yeni sezonunda Roberts, Kardashian, Delevingne ve Quinto ile birlikte yer alacak isimler arasında Michaela Jaé Rodriguez, Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Julie White, Odessa A’zion ve Debra Monk bulunuyor.

American Horror Story 12. Sezon Çıkış Tarihi - Delicate

American Horror Story: Delicate sezonu 20 Eylül 2023 tarihinde yayına başlayacak. Yapımın ilk 11 sezonu, Türkiye’de Disney Plus platformu üzerinden izlenebiliyor.

Sizin American Horror Story: Delicate için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant


Gelişmelerden haberdar olmak için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vlad Drakula Vegan Olabilir

Vampir Drakula Efsanesine İlham Veren Kazıklı Voyvoda’nın ‘Vegan Beslendiği’ Ortaya Çıktı

The Boy and the Heron Fragmanı - Hayao Miyazaki

Hayao Miyazaki’nin 10 Yılın Ardından Sinemaya Geri Döndüğü “The Boy and the Heron” Filminden İlk Fragman