in , ,

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmi “The War of the Rohirrim”in 2024 Bitmeden İzleyicilerle Buluşacağı Kesinleşti

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmi 2024 yılı bitmeden vizyona girecek. Yeni Yüzüklerin Efendisi macerası için geri sayım başladı.

Lord of the Rings The War of the Rohirrim Filmi Vizyon 2024
- Reklam -
- Reklam -

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmi için meraklı bekleyiş 2024 bitmeden sona erecek. Anime formatındaki yeni Yüzüklerin Efendisi macerası bu yıl tamamlanmadan vizyona girecek.

Yüzüklerin Efendisi markası beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. J.R.R. Tolkien’in ünlü fantastik evreni, bu defa yeni bir dönemi sinema salonlarında konuk edecek. New Line Cinema ve Warner Bros. Animation imzalarını taşıyan anime yapımı The War of the Rohirrim, The Hobbit üçlemesi sonrası LotR’un beyaz perdeye dönüşünü temsil ediyor.

Bir yanda yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri için ön hazırlıklar devam ederken ana üçlemenin yapımcısı New Line Cinema da Rohirrim’in hikâyesine odaklanan The War of the Rohirrim projesiyle ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştı.

- Reklam -

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Filmi

Yapımın anlatıcılığını meşhur üçlemede Éowyn’e hayat veren Miranda Otto’nun üstleneceği filmin 2024 bitmeden izleyicilerle buluşturulması hedefleniyordu. Şimdi ise bu hedeflerin gerçekleşmeye oldukça yakın olduğu ortaya çıktı ve filmin 2024 Noel döneminde beyaz perdeye çıkacağı açıklandı.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Filmi için Hâlâ Resmi Vizyon Tarihi Açıklanmadı

Warner Bros. Animation’ın en çok beklenen projeleri arasında yer alan Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmi hakkındaki son detaylar CinemaCon 2024 etkinliğinde duyuruldu. Warner Bros. organizasyonda düzenlediği panel sırasında filmin 2024’ün Noel döneminde gösterime gireceğini onayladı. Ancak henüz net bir yayın günü duyurulmadı.

Yönetmenliğini Kenji Kamiyama’nın üstlendiği yapımın seslendirme kadrosunda Brian Cox, Gaia Wise, Miranda Otto, Luke Pasqualino, Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley Michael, Jude Akuwudike, Bilal Hasna ve Janine Duvitski gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim Filmi Vizyon Tarihi 2024

Yeni film, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule kitabında yaşananlardan 183 yıl önce geçiyor. Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmi Dunlending ordusuna karşı savunma yapmak zorunda kalan efsanevi Rohan Kralı Helm Hammerhand’in (Miğfer Tokmakel) hikâyesini anlatıyor.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim filmi eğer yayın takviminde bir değişiklik olmazsa en geç Aralık 2024’te izleyicilerle buluşacak.

The War of the Rohirrim filmi hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Yapıma dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Haberi okumadım ama filmin bitti bahar ayında vizyona gireceğini duymuştum fakat telif haklarına sahip grup daha fazla para kazanmak için tarihi öteletmiş.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megan Thee Stallion'dan Attack on Titan Temalı Parça

Ünlü Rap Müzisyeninden “Attack on Titan” Animesine Saygı Duruşu Niteliğinde Parça

Bridgerton 3. Sezon Fragmanı - Netflix

Netflix’in Tarihi Drama Türündeki “Bridgerton” Dizisinden 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı