in , ,

Netflix’in Tarihi Drama Türündeki “Bridgerton” Dizisinden 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Bridgerton 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Netflix imzalı popüler tarihi drama dizisi geri dönüyor.

Bridgerton 3. Sezon Fragmanı - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton 3. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in ünlü tarihi drama dizisi yeni sezonda Nicola Coughlan ve Luke Newton’ın karakterleri arasındaki aşk hikâyesini ekrana taşımaya devam ediyor.

Amerikalı yazar Julia Quinn’in (Julie Cotler Pottinger) aynı isimli roman serisinden uyarlanan Bridgerton dizisi, ekran yolculuğuna 2020 yılında başladı. Netflix’te izlenme rekorları kıran dizi, ilk sezonuyla The Witcher’ı tahtından ederek 82 milyon hanede izleyicilerin karşısına çıkmayı başardı. 3. ve 4. sezon onayını da erkenden alan yapımın 3. sezonundan ilk görüntüler ise geçen aralık ayında paylaşıldı.

Yaratıcı koltuğunda Grey’s Anatomy, Scandal ve Seattle Grave gibi yapımlarla tanınan Chris Van Dusen’ın oturduğu dizi izleyicileri 1813 yılına konuk ediyor. Yapım, Bridgerton Ailesi’nin bakış açısından Birleşik Krallık’ın 1811 ile 1820 yılları arasına adı verilen Naiplik döneminin zenginlik, şehvet ve ihanet dolu ses getiren hikâyesini ekrana taşıyor.

- Reklam -

Bridgerton 3. Sezon 1. Kısım Fragmanı - Netflix

IMDb ortalaması 7.4/10 olan dizi, özlem ve yanlış anlamalarla dolu iki sezonun ardından Colin (Luke Newton) ve Penelope (Nicola Coughlan) arkadaşlıktan sevgililiğe adım atma aşamasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Anlatıcılığını Lady Whistledown’ın (Julie Andrews) üstlendiği fragman, seyirciyi Londra sosyetesinin saklı köşelerine davet ediyor.

Bridgerton 3. Sezon Fragmanı

Fragman, “Sevgili okuyucu, bu yazar şunu sorgulamadan duramıyor: Hayat yolunda bize rehberlik eden başlıca güç aklımız mıdır, yoksa kalbimiz mi? Belki cevabı birlikte keşfetmeliyiz…” sözleriyle paylaşıldı.

Bridgerton 3. Sezon Fragmanı – Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan fragmanda Penelope ve Colin dışında Anthony (Jonathan Bailey) ve Kate Bridgerton’ın (Simone Ashley) çifti de izleyicilere hatırlatılıyor. Tanıtımda ayrıca Francesca (Hannah Dodd) bir talibiyle dans ediyor ve Eloise (Claudia Jesse) ve Benedict (Luke Thompson) de dahil olmak üzere Bridgerton ailesinden pek çok isim de var.

- Reklam -

Netflix fragmanla birlikte diziden yeni görseller de yayınladı.

Bridgerton 3. Sezon Fragman - Netflix

Bridgerton 3. Sezon

Bridgerton 3. Sezon 1. Kısım bölümleri 16 Mayıs 2024 tarihinde Netflix platformunda yayına girecek.

İlginizi çekebilir: En İyi Tarih Dizileri

Bridgerton 3. sezon için yayınlanan ilk fragmanı siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lord of the Rings The War of the Rohirrim Filmi Vizyon 2024

Yeni “Yüzüklerin Efendisi” Filmi “The War of the Rohirrim”in 2024 Bitmeden İzleyicilerle Buluşacağı Kesinleşti

Yeni Superman Filmin Logosu Ortaya Çıktı

James Gunn, Yeni “Superman” Logosunu Paylaştı: İşte Çelik Adam’ın Yeni Sembolü