in , ,

Netflix Dizisi “Bridgerton” Geri Dönüyor: 3. Sezondan İlk Tanıtım Yayınlandı

Bridgerton 3. sezon çıkış tarihi kısa bir fragman eşliğinde duyuruldu. Netflix’in hit tarihi draması geri dönüyor.

Bridgerton 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Bridgerton 3. sezon çıkış tarihi netleşti. Yeni sezonu iki kısım hâlinde yayınlanacak Netflix dizisi izleyicilerine kavuşmaya hazırlanıyor.

Dönem dramaları dünyasında Bridgerton 3. sezonunun beklenen dönüşü hayranlar arasındaki coşkuyu yeniden alevlendirmeye hazırlanıyor. Netflix, sevilen romantik macerasının bu bahar bir kez daha ekranları süsleyeceğine dair haberi izleyicileriyle paylaştı. Bu sezon önceki sezonlardan farklı olarak iki kısım hâlinde yayınlanacak ve son yıllarda diğer yapımlarında da uyguladığı yayın politikasını takip edecek.

Bridgerton 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu sezonun odak noktası Colin Bridgerton (Luke Newton) ve Penelope Featherington’ın (Nicola Coughlan) hikâyesi etrafında dönecek ve filizlenen romantizmini iki kısımlık bir anlatıyla resmedecek.

- Reklam -

Yeni sezonun ilk kısmı 16 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanacak. İkinci kısmın prömiyeri ise 13 Haziran’da yapılacak. Netflix yayın tarihi duyurusunu dizinin takipçileri arasındaki bekleyişi artıran bir video ile gerçekleştirdi.

Bridgerton 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu | Fragman

Mart 2022’de yayınlanan 2. sezonla birlikte izleyicilerin Bridgerton Ailesi’nin yaşadıklarına son kez tanık olmalarının üzerinden iki yıldan fazla zaman geçmiş olacak. Ailenin reisi Violet (Ruth Gemmell), Queen Charlotte: A Bridgerton Story adlı spin-off dizisinin ana odağı genç Charlotte’un (India Amarteifio) Kral George (Corey Mylchreest) ile zorlayıcı ama dokunaklı evliliğinin etrafında dönüyordu.

Bridgerton 3. sezon için beklentiler artarken, dizinin ana oyuncu kadrosunda da büyük bir çoğunluk geri dönüyor. Newton ve Coughlan başrolü üstlenirken Jonathan Bailey ve Simone Ashley Anthony ve Kate Bridgerton rollerini yeniden canlandırıyor ve Thompson, Jesse, Rosheuvel, Gemmell ve Andoh gibi tanıdık yüzler de onlara katılıyor.

İlk sezonda Daphne Bridgerton rolüyle başrolde yer alan Phoebe Dynevor ile Simon Bassett rolündeki Regé-Jean Page’in yokluğu ise dikkat çekiyor.

- Reklam -

Bridgerton 3. Sezon İlk Tanıtım | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

3. sezon için iki kısımlı yayın stratejisi, The Witcher ve Stranger Things’in yayınlanma modellerine benzer şekilde son Netflix trendlerini yansıtıyor. Bununla birlikte Julia Quinn’in edebi dünyasına dalmış meraklılar için bu duyuru spekülasyona davetiye çıkarıyor. Bu bölünmenin Romancing Mr. Bridgerton kitabını anımsatan bir anlatı sıçramasına işaret ediyor olabileceği öne sürülüyor.

Colin ve Penelope arasında kısa süreli bir ihtimalin ortaya atılması, gelecek için olasılıkları düşündürerek merak uyandırıyor. Dahası iki kısımlı yayın tercihi diğer Bridgerton kardeşlerin, özellikle de önceki sezonlarda romantik serüvenleriyle izleyicilerin ilgisini çeken Benedict (Luke Thompson) ve Eloise’in (Claudia Jesse) romantik kaçamakları için alan açabilir.

Bridgerton 3. Sezon Çıkış Tarihi Duyuruldu | Fragman

Bridgerton 3. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizleri Google News’ten paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

E3 Oyun Fuarı İptal Edildi

Bir Devir Sona Erdi: Dünyanın En Büyük Oyun Fuarı E3 Artık Düzenlenmeyecek

Blue Eye Samurai 2. Sezon Onayı Aldı

2023’ün En İyi Animasyonları Arasında Anılan “Blue Eye Samurai” Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı